StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za subotu: Ribe, bit ćete napete! Bikovi će šopingirati, a Lavovi šarmirati...

Piše Mozaik SD
8. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

Pred vama je ugodan vikend. Shvatit ćete da ste u zadnje vrijeme zapostavili bližnje zbog društva ili posla pa ćete im se posvetiti. Inicirat ćete zajednički objed, izlet ili društvene igre, koje će vas zbližiti.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Mnogi će iskoristiti slobodno vrijeme za odlazak u šoping. Nabavit ćete potrepštine, no priuštit ćete si i stvari koje će vam pričinjavati zadovoljstvo, primjerice nove cipele, nakit ili odjevni predmet.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Uveseljavat ćete sve zabavnim pričama i duhovitim dosjetkama. Bit ćete nenadmašni kada je riječ o društvenim vještinama pa ćete lakoćom osvajati naklonost. Osoba koju opčinite zatražit će vaš kontakt.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Rak

U potrazi ste za ljubavlju i pažnjom, ali ste ujedno pomalo naivni. Vidjet ćete samo dobre strane u osobi koja vam je draga. To bi moglo dovesti do razočaranja kada shvatite da i ona ima nedostatke.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Ostavljat ćete izvrstan dojam. Obarat ćete s nogu šarmom i istančanim komunikacijskim vještinama, a spoznaja da vas ljudi vole ispunjavat će vas samopouzdanjem. Vikend je sjajan za kraći put. 

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Djevica

Izbjegavajte rasprave s obitelji i susjedima. Bit ćete biti skloni posezanju za niskim udarcima. Bolje je da prešutite ponešto, nego da započnete sukob koji će vam bespotrebno zakomplicirati život.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Vikend će biti ispunjen ugodnim druženjima i izlascima. Novi znanci ostavit će na vas snažan dojam, a nije isključeno ni da ćete započeti romantičan odnos s osobom koja živi u inozemstvu ili često putuje.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Stvari se neće uvijek odvijati po planu pa budite otvoreni za kompromise. Nemojte uzaludno trošiti energiju na situacije i ljude koje ne možete promijeniti. Udaljite se od stresa i posvetite se hobijima.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Niste spremni za započinjanje ozbiljne veze. Upuštat ćete se isključivo u površne ljubavne odnose. Nemojte igrati igrice i budite iskreni prema drugoj strani da ne bi razvila prema vama dublje osjećaje.

LJUBAV: 4

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Želite provesti što više vremena s partnerom, djecom i obitelji. Organizirat ćete ručak na kojem ćete nastojati okupiti sve, ali bi vas mogao razočarati nečiji manjak zanimanja. Ograničite unos kofeina.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Puni ste energije i zanosa pa ćete nastojati provesti vikend što aktivnije. Zaigrat ćete partiju nogometa ili tenisa s prijateljima, dok će oni nevični sportu otkriti čar kartanja. Parovi će stalno biti zajedno.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

I dalje se osjećate napeto, no vikend će biti prilika da se odmorite i oslobodite stresa. Nemojte preuzeti nepotrebne obaveze i izbjegavajte ljude koji vas iscrpljuju. Pogledajte komediju ili toplu obiteljsku dramu.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 17:21