StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za utorak: Bikovi će krenuti na dijetu, Lavovi prihvatiti rizik, a Ribe će osjetiti želju za zagrljajima

Piše Mozaik SD
11. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

Zavodljivi ste i privlačni, ali nećete biti osobito suptilni pri udvaranju. Pazite da ne prestrašite potencijalnog partnera direktnim nastupom. Prilagodite li se timskom radu, mnogo ćete postići. 

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Ulagat ćete pažnju u vanjštinu, a odlazak u solarij ili na kozmetičke tretmane postat će vam dio rutine. Shvatit ćete da bi vam neumjerenost u jelu i piću mogla ugroziti liniju pa ćete prakticirati dijetu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Danas ćete biti skloni rasipanju energije na nepotrebne poslove i započinjanju projekata koji nikada neće biti okončani. Napravite li realističan plan, imat ćete više uspjeha i bolje rezultate.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Osjećate strah od samoće i potrebu za pripadanjem. Ako ste u vezi, želja za mirom i skladom potaknut će vas na izbjegavanje sukoba. Šutjet ćete ako vam nešto smeta, no to neće biti najbolja taktika.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Posjedujete odvažnost i spremnost na preuzimanje rizika. Strastveno ćete se boriti za ostvarenje ciljeva, ali potrudite se ne biti arogantni i nestrpljivi. Izbjegavajte naporne treninge.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Želite dominirati u intimnim odnosima. Skloni ste ljubomori i posesivnosti, no umirit ćete se ako vam dragi ne bude davao povoda. U poslu se oslanjajte na razum i logiku, a ne na nagone.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Svidjet će vam se zabavna i pristupačna osoba koja će vas nasmijavati. Nemojte zaboraviti razmijeniti brojeve mobitela. Nezaposleni će primiti ponudu koja će obećavati, iako će posrijedi biti sezonski rad.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Novčane prilike iziskuju više pažnje i planiranja. Kvar automobila ili kućanskog aparata koštat će više nego što ste mislili, no pokušate li sami obaviti popravak umjesto majstora, šteta bi mogla biti još veća.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Strijelac

Porast poslovnih i obiteljskih obaveza dovest će do stresa. Postizat ćete uspjehe kroz suradnju. Održavajte skladne odnose s okolinom i ne inzistirajte da sve bude kako smatrate da je najbolje. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Iako ćete imati puno obaveza, one vam neće teško pasti. Dobro ćete funkcionirati u stresnim uvjetima, gdje će do izražaja doći vaša snalažljivost i hladna glava. Donijet ćete ispravne odluke.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Vodenjak

Radi dobrog raspoloženja okružite se vedrim ljudima koji vas podržavaju i provedite što više vremena u prirodi. Ako vam se netko sviđa, dobit ćete jasan znak da su simpatije obostrane.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Osjećate želja za pažnjom i zagrljajima, no pretjeran optimizam može dovesti do razočaranja. Nemojte pripisivati nepostojeće osobine osobi koju ne poznajete dobro. U poslu imajte više odlučnosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 12:53