StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za utorak: Bikovi će se tetovirati, Blizanci šarmirati, a Vage imati želju za napretkom

Piše Mozaik SD
2. srpnja 2024. - 06:40

Ovan

Postat ćete ljubazniji, što će doprinijeti skladnijim odnosima. Ako ste nekoga u prošlosti naljutili ili povrijedili, dobit ćete priliku izgladiti situaciju. Dan je pogodan za obavljanje estetskog zahvata.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Želite se istaknuti na poslu. Angažirat ćete se oko zadataka koji nisu vaša obaveza i dodatnim zalaganjem dokazati da na vas trebaju ozbiljnije računati. Neki bi se mogli odvažiti na tetovažu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Osjećat ćete se dobro u svojoj koži. Šarmom i smislom za humor pridobivat ćete simpatije okoline. Ljudima će se sviđati što se s vama mogu smijati, ali ćete biti ozbiljni kada situacija to zahtijeva.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Očekuje vas ugodan dan. Zanimat će vas izlasci i druženja, a mnogi će dobiti priliku izgladiti nesuglasice s partnerom ili prijateljima. Mogli biste primiti poklon ili nasljedstvo.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Jasnije ćete razmišljati i dobro povezivati informacije. Uočavat ćete činjenice koje su drugima promaknule. Nekome se neće svidjeti što ga prozivate za pogreške, što bi moglo dovesti do prepirke.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Dan će biti ispunjen druženjem i kontaktima s okolinom. Odnosi s obitelji bit će skladni, a za to će najviše zaslužni biti vaše strpljenje i spremnost na dogovor. Samci će steći novog udvarača.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Puni ste samopouzdanja i želje za napretkom. Planirate li dosegnuti bolju poziciju, oslonite se na pomoć utjecajnih prijatelja i znanaca. Potpora okoline bit će neizostavan dio profesionalnog uzleta.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Ne odbijajte priliku da ulažete u znanje. Imat ćete koristi od odlaska na stručni seminar ili usavršavanje. Poznanstva sklopljena tim putem unijet će u vaš život ljude od kojih ćete puno naučiti. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Naići ćete na povoljne turističke aranžmane, što će vam omogućiti da posjetite stranu zemlju o kojoj dugo maštate. Nećete se puno nećkati, nego ćete brzo uplatiti da ne propustite priliku.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Optuživat ćete partnera da vas zanemaruje. Bit ćete sumnjičavi i ljubomorni, no nemojte započinjati raspravu ako nemate jake argumente. Neki će se žaliti na beživotnu kosu i krhke nokte.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Skloni ste padovima i sportskim ozljedama. Izbjegavajte opasne tjelesne aktivnosti i rukovanje oštrim predmetima. Ako se bavite fizičkim poslom, ne zanemarujte sigurnosne upute. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Ribe

Pogodno je vrijeme za predstavljanje vaših ideja. Ne propuštajte priliku da se istaknete ili promovirate, osobito ako ste umjetnik, dizajner ili fotograf. Samci će dobiti priliku da se zaljube.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 06:46