StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za utorak: Ovnovi srežite troškove, Rakovi u sjajnoj ste formi, Lavovi imaju pune ruke posla

Piše MOZAIK SD
18. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

Uzrujavat ćete se oko nestabilne novčane situacije, ali panici nema mjesta. Pravi je trenutak da u dogovoru s ukućanima smislite plan uštede i srežete troškove. Pazite se želučanih smetnji.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Očekuje vas ugodan dan pun prilika za zabavu. Ako ste samac, neplanirani izlazak bit će sjajan način za novo poznanstvo. Svestranost i snalažljivost omogućit će vam uspjeh u uklanjanju teškoća.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Razgovarat ćete s dragim o preuređenju stana ili kupnji novog namještaja, no teško ćete se dogovoriti. Vi ćete htjeti ekskluzivne i skupe predmete, dok će on smatrati da biste trebali štedjeti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Samci, pred vama je dan uzbudljivih susreta i prilika. Osoba koja uđe u vaš život mogla bi brzo postati njegov neizostavan dio. U sjajnoj ste formi. Održite je šetnjama, rolanjem ili vožnjom bicikla.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Imat ćete pune ruke posla. Dočekat će vas hrpa neodrađenih obaveza čiji se rok opasno primiče. Nećete se imati na koga osloniti pa ćete morati zasukati rukave. Pazite se stresa i iscrpljenosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Pazit ćete na ugled i održavati skladne odnose s utjecajnima iz vaše sredine. Ljudi će vas voljeti zbog šarma i ljubaznosti, ali netko će vam prići s neiskrenim namjerama. Ne dajte se iskorištavati.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Imat ćete velika ljubavna očekivanja, koja neće biti lako ispuniti. Ne prekidajte nedavno započet odnos zbog sitnice, jer biste zbog cjepidlačenja mogli propustiti priliku za pronalaskom sreće.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Povoljno je vrijeme za čitanje, učenje i istraživanje. Jaka koncentracija omogućit će vam da lakoćom usvajate znanja. Ako ste napeti i pod stresom, joga ili meditacija višestruko će vam koristiti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Nemojte riskirati i ulagati u nesigurne investicije. Ne budete li oprezni, mogući su gubici. Razočarat ćete se u nekoga kome ste pomogli, a kada je vama trebala podrška, naišli ste na zatvorena vrata.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Neskladni odnosi s kolegama i šefovima bit će razlog vašeg nezadovoljstva. Imat ćete dojam da bi vas izostanak njihove podrške mogao koštati napredovanja, ali ne donosite zaključke naprečac.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Ostvarit ćete ciljeve i dolaziti do dobrih rezultata uz malo truda. Počnite raditi na realizaciji ideje koju odavna želite pretočiti u djelo. Zdravlje je osjetljivo. Poštedite se napora i pijte vitamine.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Dobrog ste raspoloženja, optimistični i privlačni. Pažnja udvarača godit će vašem egu. I na poslu ćete imati koristi od šarma. Nagovorit ćete nekoga da preuzme zadatke koji su vam dosadni.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 08:02