StoryEditorOCM
PanoramaSRODNE DUŠE

Iva i Bruno uživaju u bračnoj sreći: ona je prije bila udana za Leku, Metkovčanin je ljubio unuku najbogatije Hrvatice

Piše Scena SD
21. prosinca 2023. - 09:35

Svaki blagdani koje Bruno Petković i njegova friška supruga, lijepa Iva Šarić, mogu provesti zajedno za njih su, kako kažu, blagoslov.

Ovogodišnje kratke zimske praznike, tijekom kojih se 29-godišnji Dinamov napadač i hrvatski nogometni reprezentativac odmara od treninga i utakmica, posebno su iščekivali.

Nekoliko dana nakon što je odigrao protiv Hajduka posljednju utakmicu prvog dijela domaćeg prvenstva, i nakon što su ga kapetani hrvatskih prvoligaških klubova odabrali za najboljeg igrača HNL-a u ovoj godini, Bruno Petković i Iva Šarić organizirali su konačno - svoje vjenčanje!

image

Iva Šarić i Bruno Petković jučer su se vjenčali

John Pavlish

Povod za slavlje održano sinoć, 20. prosinca, bilo je dvostruko: zagrebačka TV voditeljica i bivša manekenka, naime, upravo je jučer proslavila i svoj 35. rođendan.

Iva, koju pratitelji domaće celebrity scene pamte i po bivšem, petogodišnjem braku, također s nogometašem Jerkom Lekom, zgodnog je Metkovčanina očarala dok ga je - intervjuirala.

Upoznali su se, naime, krajem 2019. godine, kada je Iva intervjuirala Bruna za emisiju Klub 7. Nogometaš joj je tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama.

Na pitanje je li u ljubavnoj vezi, Bruno je Ivi odgovorio "uživa u slobodi", no to se brzo promijenilo.

image

Iva Šarić i Bruno Petković na vjenčanju Adriane i Duje Ćaleta Cara lani u Dubrovniku.

Tonci Plazibat/Cropix

Ubrzo nakon intervjua su viđeni u poznatom zagrebačkom restoranu "Okrugljak", a svoju su vezu skrivali sve dok nije otkriveno da će postati roditelji.

U travnju 2021. godine na svijet je stigao njihov sinčić Adrian. Iva ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona, koje je dobila s bivšim mužem, Jerkom Lekom, s kojim je bila u braku od 2012. do 2017. godine.

Bruno je, prije Ive, bio u vezi s još jednom jako lijepom i atraktivnom djevojkom, također bivšom manekenkom i friškom diplomanticom međunarodnog poslovanja, Teom Slavicom.

"Uz moju obitelj i prijatelje, najveća mi je podrška Tea. Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju. Sretni smo i zadovoljni, ali detalje o našim privatnom životu volim zadržati za sebe", rekao je za Story u jednoj od rijetkih izjava danih o privatnom životu.

image

Bruno Petković

Goran Mehkek/Cropix

Mnoge je iznenadilo kada su Petković i Slavica prekinuli krajem 2019. godine, taman u vrijeme kad je nogometaš upoznao na intervjuu današnju suprugu.

Upravo Tea je na Instagramu napisala status, koji su tada mnogi prenijeli:

"Bruno Petković je od sada slobodan dečko. Da želim da me netko kontrolira, uz mene bi došao daljinski upravljač", napisala je unuka najbogatije Hrvatice, Zdenke Infeld.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 19:48