StoryEditorOCM
Panoramasudbonosno ‘da‘

Je li to ‘ludo‘ i hoće li se itko pojaviti na piru? Mlada se želi vjenčati u crkvi u 7 ujutro, otkrila je zašto

Piše MOZAIK SD
4. listopada 2024. - 20:25

Na popularnoj američkoj internetskoj stranici Reddit koju koriste i brojni hrvatski korisnici, jedna je mladenka objavila kako se želi udati u određenoj crkvi u 7 ujutro te se pita je li to “ludo” i hoće li joj se itko od gostiju pojaviti na vjenčanju.

Žena se želi vjenčati u crkvi u kojoj su se ona i njezin zaručnik prvi put upoznali. Međutim, crkva je dostupna samo u 7 ujutro. 

- Mislim da bi bilo tako slatko tamo održati ceremoniju - piše ona, a prenosi fenix-magazin.

Alternativni prijedlozi za ceremoniju

Međutim, Reddit zajednica to strogo ne savjetuje. Jedan korisnik piše: “Da, to je ludo. Nitko se ne bi pojavio.” Drugi piše: “Ovo je ludo. Došao bih samo da si mi sestra.”

Neki komentari ističu da bi se gosti morali probuditi već u 5 ujutro kako bi na vrijeme stigli na ceremoniju. Mlada bi se također morala početi pripremati u 2 sata ujutro. “Morat ćete ostati budni i u formi tijekom dana, što je naporno”, primijetio je drugi korisnik.

image

Ilustracija

Pixabay/Slobodna Dalmacija

Neki korisnici predlažu promjenu datuma ili privatnu ceremoniju. “Ako je ovo doista jedini spoj, priredite ceremoniju samo s mužem, a kasnije priredite veću proslavu”, netko savjetuje.

Još jedna osoba dijeli svoje iskustvo s ranojutarnjim vjenčanjem: “Moji prijatelji su se vjenčali u 7 ujutro, a kasnije su imali veće slavlje.”

Mladenka gostima diktira boju očiju

Još jedna mladenka također izaziva pomutnju na Redditu neobičnim zahtjevima za svoje djeveruše. Za vjenčanje, mladenka po imenu Laura traži, između ostalog, da sve tetovaže budu prekrivene i da djeveruše ili nose podignutu kosu ili perike izrađene po narudžbi.

image

ilustracija

/Shutterstock

Ove perike moraju zadovoljiti određene kriterije, kao što su duljina i boja. Boja očiju također je propisana: samo Laura i njezin zaručnik smiju imati smeđe oči, dok djeveruše moraju nositi plave kontaktne leće.

Osim toga, djeveruše moraju biti spremne potpisati ugovor kojim se obvezuju da će ispuniti sve zahtjeve i da neće zatrudnjeti tijekom pripremnog razdoblja.

Nepoštivanje ovog ugovora može rezultirati novčanom kaznom ili isključenjem s vjenčanja. Djeveruša koja je otkrila što mladenka traži, na Redditu je napisala kako je nakon izračuna da bi je sve koštalo oko 2100 dolara i dodatnih zahtjeva odlučila ne doći na vjenčanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 20:27