StoryEditorOCM
PanoramaBOGATSTVO NA ZAPEŠĆU

Nadal oko ruke nosi preko milijun dolara! ‘Mračni predmet želje‘ u trgovini košta milijun i pedeset tisuća dolara, a ukupno je proizvedeno samo 50 komada. ‘Tenis nije jedino što me čini sretnim...‘

7. veljače 2022. - 10:18
Rafael Nadal pozira s peharom koji je dobio kao pobjednik Australian Opena, ali i sa satom koji u trgovini košta milijun i 50 tisuća dolaraAFP

U karijeri sam postigao više nego što sam mogao sanjati, ali sam istovremeno prošao i kroz teške trenutke. Ne možete se boriti protiv vremena i godina. Nastavit ću igrati dok me tijelo ne izda, ali nisam zabrinut za budućnost. Tenis je vrlo važan dio mog života, bez sumnje, ali on nije sve. Ima puno drugih stvari koje me čine sretnim.

Kazao je to svojedobno Rafael Nadal, ne pojašnjavajući koje su to druge stvari koje ga čine sretnim.

No, jedna od tih stvari, koju je uporno odbijao sve do prije 14 godina su - satovi. Preciznije, satovi koje za njega izrađuje švicarski brend koji nosi ime svoga osnivača Richarda Millea.

Sve dok Nadal nije, naime, prvi put sreo Richarda Millea 2008., odbijao je nositi sat i nikad ga na terenu nije nosio. No, Mille je bio uporan. I uvjerljiv.

Ta...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 22:49