StoryEditorOCM
PanoramaSVE SE ZNA

Nove snimke s vjenčanja Anamarije Asanović: pogledajte kako je vesela ekipa slavila do dugo u noć

Piše MOZAIK SD
12. listopada 2024. - 13:32

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović, kći nogometne legende Aljoše Asanovića, jučer se udala za zadarskog ugostitelja Ivana Karačića. Odmah su objavljene  fotografije s tog svečanog čina, a sada su na Instagramu osvanule nove slike i videa sa svadbe koje je objavio PR stručnjak Mate Rončević.

Riječ je o desetak fotografija i videa koji prikazuju slavlje koje je uslijedilo nakon vjenčanja na Sustipanu. Vesela ekipa otišla je u restoran ‘kod Graše‘ nakon vjenčanja. Anamarija je bila vrlo ženstvena u vjenčanici A kroja s rukavima od čipke. Kosu je podigla u punđu s koje je padao prekrasan veo i tako zaokružila "spanish styling", koji oduvijek prati njezinu pojavu, zahvaljujući i njezinim crtama lica. Mladoženja je bio naočit u maslinastom odijelu i bijeloj košulji.

Na splitskom Sustipanu se udala Anamarija Asanović, evo kako je izgledala! Slavi se ‘kod Graše‘, i Doris Dragović je tu

Zadarski ugostitelj Anamariji je srce ukrao prošlog proljeća, a za IN magazin je prije nekoliko mjeseci otkrila i čime ju je osvojio.

‘‘Osvojio me svojom iskrenošću, otvorenošću i uopće razmišljanju u istom smjeru‘‘, dodala je.

‘‘Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme‘‘, rekla je jednom samo kratko za In magazin.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. listopad 2024 13:33