StoryEditorOCM
PanoramaŠok i nevjerica

Priča kao iz noćne more: doznala kako ju je suprug varao, stalno, godinama, stotinama puta s prostitutkama

Piše Mozaik SD
9. kolovoza 2024. - 13:38

Britanski The Sun ima posebnu rubriku, u kojoj Deidre dijeli savjete, a čitatelji joj se žale i prepričavaju joj svoje probleme

I svega se tu načitamo, ponekad i ne vjerujući što se sve živu čovjeku dogodi. Ovoga puta smo naišli na pismo pedesetdvogodišnje gospođe koja je ostala osupnuta shvativši da je suprug vara. I to ne bilo kako...

- Vjerovala sam kako sam udana za divnog, nježnog i vjernog muškarca, obiteljskog čovjeka, a doznala kako je spavao sa više od stotinu "žena noći" - napisala je gospođa, čiji je suprug četiri godine stariji od nje, a u onom što se činilo sretnim brakom - proveli su četvrtinu stoljeća i stvorili dva sina.

image
Kenzo Tribouillard/Afp

Ispovjedajući se kazala je kako joj je suprug poslom često izbivao iz kuće, putovao van granica Velike Britanije i sve je bilo idilično dok nije primjetila neobične izdatke na zajedničkom im računu.

- Suprug je obino na putovanjima račune podmirivao karticom svoje tvrtke, a ne našom obiteljskom. Primjetila sam neobična plaćanja na njegovu putu u Amsterdam. Nisam se zabrinula dok u opisu plaćanja nisam vidjela naziv "De Wallen", za kojeg znam da je ime "crvenog distrikta" - kazala je prevarena žena.

image
/Shutterstock

Kada su joj se kocke složile, priznala je, srce joj je potonulo do dna. Čim se vratio kući suočila ga je sa svojim opažanjima i na njeno neopisivo iznenađenje suprug joj je odmah sve priznao.

- Slomio se plačući i priznao kako je spavao s prostitutkama godinama. Nije znao odgovoriti koliko puta, samo je kazao kako misli da je bilo više od stotinu susreta - kazala je žena.

Ne doduše s različitim "kraljicama noći", već se uvijek vraćao kod dvije iste....

image
/Shutterstock

- Znam da je moja menopauza utjecala duboko na naš seksualni život, ali niti za milijun godina ne bi pomislila kako će me ovako izdati! Sada me moli oprost i obećava kako se to nikada više neće ponoviti. Zadnje što želim je ostaviti ga, ali ne vidim ga više jednako kao prije. Kako ovo nadvladati - zavapila je žena.

A fantastična je savjetnica Deidre kao i obično bila oštra, kratka i jasna:

- Muž vas je izdao, izgubili ste vjeru u njega. Prije nego nastavite morate razgovarati i doznati što on misli da nedostaje vašoj vezi, vašem braku. Nedostaje li mu intimnost? Ako postoji i najmanja šansa da se sredite i pomirite on mora raditi na tome da pokaže i dokaže kako je vrijedan vašeg povjerenja. Dajte mu do znanja kako ima jednu šansu, jer ako ne bude tako vi ste osuđeni nadepresivnu budućnost - kazala je Deidre.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 21:58