StoryEditorOCM
PanoramaOBITELJSKE SVAĐE

Samantha je tužila svoju polusestru vojvotkinju Meghan za klevetu i tražila je oštetu, sud je sada odlučio

Piše MOZAIK SD
13. ožujka 2024. - 07:20

Ne samo da je princ Harry (39) u ratu sa svojom obitelji u Velikoj Britaniji. Vojvotkinja Meghan (42) također se godinama svađa s nekim od svojih rođaka u SAD-u. Među njima je i polusestra Samantha Markle (59) koja nikada ne propušta priliku u javnosti da se suprotstavi bivšoj glumici "Suits". Tužan vrhunac obiteljske svađe? Samantha je podnijela tužbu za klevetu protiv vojvotkinje.

image

Samantha Markle

Kevin Manning/mega/The Mega Agency/Profimedia/Kevin Manning/mega/The Mega Agency/Profimedia

Samantha tvrdi da ju je Meghan, kako se navodi, namjerno pokušala  oklevetati u javnosti u nekoliko TV intervjua - uključujući i razgovor s Oprah Winfrey (70) - "kako bi prikrila lažnu priču o ‘siromaštvu do bogatstva‘". Međutim, rat polusestara sada je završio na sudu - na radost vojvotkinje od Sussexa.

Kako piše američki časopis People, između ostalih, Meghan je odnijela sudsku pobjedu u postupku klevete. U skladu s tim, nadležni sudac na Floridi prekinuo je postupak. Prema sudskim dokumentima do kojih je došao People, Samantha navodno nije dala objašnjenja koja bi potkrijepila njezinu tvrdnju o kleveti.

Meghanin odvjetnik Michael J. Kump ponosno je rekao za People: "Zadovoljni smo odlukom suda da odbaci slučaj." Konačnom odlukom suda kći Thomasa Marklea (79) također ne smije ponovno pokrenuti tužbu. Loša sreća za nju, jer je tražila nevjerojatnih 75.000 dolara odštete od vojvotkinje od Sussexa u tužbi za klevetu.

image

Meghan Markle

Lisa O‘connor/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 19:48