StoryEditorOCM
Panoramapero fullhouse

Splitski DJ oduševio organizatore Ultre, a ne tako davno za ‘Slobodnu‘ je govorio: ‘Živim skromno, vozim stari auto...‘

Piše Mozaik SD
9. srpnja 2023. - 23:34

Pero Fullhouse je poznat Splićanima koji uživaju u dobrom partyju, a ove godine u njegovoj glazbi mogu uživati i svi oni koji su treće večeri ušli na Resistence podij na Ultra music festivalu. 

Njegov nastup pohvalili su i službeni Ultraši, organizatori koji vode stranice Ultra Europe pa je tako njihov komentar završio na Facebooku, ali i Twitteru. 

- Out of this world experience, napisali su. 

Prije dvije godine kada je osvojio nagradu Ambasador, progovorio je i za Slobodnu Dalmaciju te otkrio kako se svojom glazbom nije uspio materijalno obogatiti. 

- Živim poprilično skromno, vozim auto od 22 godine, i nisam od nekih velikih zahtjeva. Nikakvog glamura tu nema jer nisam taj tip. To me jednostavno ne zanima. Inače sam inženjer računarstva i radim kao učitelj u osnovnoj školi. Sve oko muzike sam radio i radim iz gušta jer to volim. Ni u snu mi nije bilo da bi sve to jednog dana moglo postati tako veliko i privući tolike strane festivale i posjetitelje. Svih ovih godina moji gosti prenose glas o Hrvatskoj širom svijeta. I to je očigledno urodilo plodom. Tek mi je nedavno poznanik iz jedne marketinške agencije rekao da sam za promociju Hrvatske napravio više od HTZ-a.

Muziku radi iz gušta, a materijalno mu je donijela - ništa. Inženjer računarstva predaje u školi, vozi auto staro 22 godine, glamur ga ne zanima...

Inače, Pero Fullhouse nastupa i pod imenom Skeptik. 

- Skeptik u meni je oduvijek bio u sjeni Pero FullHousea i strpljivo čekao svoju priliku. Alter ego je sušta suprotnost koja crpi ideje iz industrijske i mračnije glazbe. U jednom sa trenutku karijere jednostavno shvatio da te ljudi stave u neku ladicu pod neku etiketu i da je vrlo teško navesti ljude da izađu iz tih granica što me kao DJ-a koji voli vrlo različitu glazbu sve više ograničavalo. Nekad su DJ-evi puštali glazbu po 3-4 sata pa i cijelu noć. Taj format je dozvoljavao DJ-u da se kompletno izrazi. Danas su setovi skraćeni na sat do sat i pol i tu možete ispričati samo dio svoje priče, rekao je. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:18