StoryEditorOCM
PanoramaTom Quinn

Stručnjak za kraljevsku obitelj tvrdi: ‘Princ Harry prošlost u svojoj domovini gleda kroz ružičaste naočale‘

Piše MOZAIK SD
12. lipnja 2024. - 19:33

Stručnjak za kraljevsku obitelj nedavno je otkrio da princ Harry traži dom u Velikoj Britaniji. Razlog su, kako se navodi, njegovi prijatelji, koji ga ne žele posjetiti u Kaliforniji zbog lošeg odnosa s njegovom suprugom Meghan, a on ne može provoditi vrijeme u njihovom društvu ako ih ne posjeti.

image

Princ Harry i Meghan

Kola Sulaimon/Afp

Tom Quinn rekao je za Mirror da vojvodi od Sussexa, koji je odstupio s kraljevskih dužnosti 2020. godine i preselio se u Kaliforniju s obitelji, nedostaju neke navike kojih se držao u Londonu. "Neizbježno je da je prošla faza kada je sve u Americi novo i zanimljivo, pa Harry prošlost u svojoj domovini gleda kroz ružičaste naočale", uvjeren je autor bestselera o kraljevskoj obitelji, dodajući da princu jako nedostaju prijatelji iz studentskih godina koji ga još nisu posjetili u Kaliforniji jer se ne slažu dobro s njegovom suprugom. s kojim se vjenčao 2018. godine.

image

Princ Harry

Kola Sulaimon/Afp

"Harry je odlučan pronaći svoj dom u Velikoj Britaniji, zbog čega se zalaže za pravnu bitku kako bi osigurao da porezni obveznici nastave plaćati kako bi ga zaštitili", dodao je Quinn.

Vojvoda i vojvotkinja više nemaju svoj dom u Engleskoj, jer im je kralj Charles naredio da se isele iz Frogmore Cottagea, a on je tamo želio nastaniti brata. Proces je pokrenuo u siječnju 2023., nedugo nakon što je objavljena Harryjeva kontroverzna knjiga memoara, što je bilo poput bombe za kraljevsku obitelj. Par se službeno iselio iz Frogmore Cottagea u lipnju. Harry i Meghan žive sa svojom djecom na imanju u Montecitu u Kaliforniji.

image

Princ Harry i Meghan

Sodiq Adelakun/Afp

Kraljevski autor i stručnjak Tom Quinn ekskluzivno je za The Mirror rekao: "Meghan je rekla da je spremna vratiti se u Englesku samo ako ona i Harry imaju svoje mjesto i sigurnost za koju oboje osjećaju da je ključna. Meghan se nikada neće vratiti u Veliku Britaniju i ostati kod suprugove rodbine", piše Mirror.

image

Meghan

Kola Sulaimon/Afp

"Ako par uspije pronaći stalan dom i riješiti sigurnosno pitanje, sigurno će htjeti dovesti svoju djecu u Veliku Britaniju, ali trebat će puno diplomacije da bi došli do točke u kojoj Archie i Lili mogu razviti iskren i topao odnos sa svojim rođacima Georgeom, Charlotte i Louisom."

image

Meghan i princ Harry u Lagosu

Kola Sulaimon/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 09:39