StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Blizanci su u sjajnom razdoblju, Lavovima društveni život cvjeta, Djevice su ambiciozne

Piše MOZAIK SD
26. svibnja 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Imat ćete dojam da je sreća na vašoj strani. Sve će se posložiti onako kako ste priželjkivali, pa ćete se i sami zapitati je li to rezultat vašeg truda i rada ili intervencija neke više sile. Ako ste se opekli u ljubavi, probudit će vam se optimizam pa ćete odvažno sklapati nova poznanstva i upuštati se u zavođenje.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Jupiter ulazi u vašu kuću financija pa možete očekivati porast plaće, pronalazak dodatnog izvora prihoda ili ćete na neki drugi način doći do novca. Istaknuta će biti želja za sigurnošću i puštanjem korijena. Zahtijevat ćete od partnera da se izjasni u vezi svojih namjera. Želite znati da možete zajedno graditi budućnost. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ulazite u sjajno razdoblje u kojem ćete shvatiti da snovi mogu postati stvarnost. Samci će se zaljubiti do ušiju i započeti uzbudljivu vezu, dok će se parovi zaručiti ili doznati novosti o dolasku prinove. Postavite si visoke poslovne ciljeve i nemojte se bojati promjena, pa čak ni potpunih zaokreta u karijeri!

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Primijetite li da vam se netko želi približiti, pobjeći ćete u svoju ljušturu. Pronalazit ćete utjehu u onome što vam je poznato pa biste se mogli vratiti bivšem partneru. Smatrat ćete da niste dovoljno nagrađeni za uloženi trud na poslu, no nećete se znati izboriti za sebe. Mnogi će se žaliti na bolove u zglobovima. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Vaš će društveni život procvjetati. Stalno ćete izlaziti i nalaziti se u različitim društvima, a šarmom i karizmom lako ćete stjecati simpatije. Ako tražite nekoga za flert, novo poznanstvo ispunit će vaša očekivanja. Rado ćete pomagati suradnicima. Vaša će kolegijalnost biti na cijeni pa ćete steći nove saveznike.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Ambiciozni ste i ne želite ništa prepustiti slučaju. Skupit ćete hrabrost i upustiti se u pokretanje dodatnog posla, osamostaljenje ili traženje novog radnog mjesta, a planeti će nagraditi hrabrost i upornost. Briga o zdravlju zauzimat će važno mjesto u vašem životu. Mnogi će se početi pravilno hraniti ili se odreći cigareta.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Česti izlasci unijet će puno uzbuđenja u vašu svakodnevicu, a osoba koju upoznate brzo će postati bitan dio vašeg života. Zauzeti će uz malo truda riješiti nesuglasice i probuditi romantiku u vezi načetoj monotonijom. Postizat ćete zapažene rezultate na polju turizma i obrazovanja, a dobro ćete surađivati i s inozemstvom. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vezani će zahtijevati od partnera potpunu posvećenost. Stalno ćete tražiti nove dokaze ljubavi i raditi dramu ako ih ne dobijete. Samci će tragati za uzbuđenjem, ali trebaju paziti da se ne spetljaju s osobom koja bi ih mogla povrijediti. Štetne navike ugrozit će vam zdravlje pa razmislite o uvođenju promjena u stilu života.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Čeznut ćete za pažnjom, no tražit ćete je na krivim mjestima. U dugim vezama neće nedostajati uzbuđenja, a dani će vam biti začinjeni burnim svađama i strastvenim pomirenjima.  Iako je izvjesno neslaganje s kolegama ili nadređenima, pazite da ne uradite nešto nepromišljeno. Ovo nije vrijeme za nagle i ishitrene oduke.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Nećete biti zadovoljni u vezi. Nedostatak intimnosti i obostrana zauzetost bit će problem, ali će vam manjkati volje za rad na rješavanju poteškoća.  Iako ste marljivi, imat ćete dojam da vaša karijera stagnira. Bit ćete nezadovoljni i frustrirani što drugi napreduju brže od vas, ali uspoređivanje s kolegama neće vas daleko odvesti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

U uzbudljivom ste razdoblju u kojem će se ostvariti vaše najskrivenije želje. Pred samcima su novi susreti. Uspostavit ćete fatalno poznanstvo na neočekivanom mjestu - u trgovini, na fakultetu ili putovanju. Osjećat ćete da i na poslu sve polako dolazi na svoje mjesto, a trud i zalaganje konačno dobivaju zasluženu nagradu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Neće vas privlačiti izlasci. Najugodnije ćete se osjećati u poznatom okruženju pa ćete često boraviti kod kuće i družiti se s obitelji. Mnogima će pažnju zaokupiti popravci po stanu ili potraga za majstorima. Nemojte se nesmotreno upuštati u poslove i suradnje koje su za vas nepovoljne. Pazite da ne sklopite štetan ugovor.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 09:07