StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop; Blizancima će doći do promjena, Škorpioni trebaju krenuti dalje, Jarci neće biti zadovoljni partnerom

Piše MOZAIK SD
5. studenog 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Očekuju vas zaokreti na intimnom i obiteljskom planu, koji će zahtijevati odgovorno i savjesno ponašanje. Ako ne znate što napraviti, posavjetujte se s ljudima koji su upoznati sa situacijom i donesite odluke u dogovoru s bližnjima. Često ćete se žaliti na umor i malaksalost, a pad imuniteta poveća izglede da se prehladite.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Trošit ćete iznad svojih mogućnosti. Koristit ćete pogodnost kupnje na rate kako biste si priuštili ono što priželjkujete, ali ne zaboravite da i takvi računi stižu na naplatu. U vezama su izvjesne rasprave i neslaganja pa pazite što govorite u ljutnji. Osjetljivo zdravlje zahtijeva pažnju. Ne ignorirajte simptome bolesti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Osjećat ćete opterećenje zbog zahtjevnih zaduženja. Morat ćete se prilagoditi drugačijim poslovnim uvjetima i pokazati više spremnosti na dogovor. Neki će promijeniti radno mjesto, prekinuti poslovnu suradnju ili otići u mirovinu. Na intimnom planu dolazi do povoljnih promjena. Samci, pripremite se na bujicu emocija.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Ako ste u dugoj vezi, poželjet ćete se skrasiti. Predložit ćete voljenom zajedničko useljenje ili brak, no njegova bi vas reakcija mogla razočarati. Dajte mu vremena da se privikne na tu ide prije nego što pribjegnete pasivno-agresivnim obrascima ponašanja. U poslu vas očekuje uspjeh, a mnoge i promaknuće ili povišica.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Dolazi do porasta obiteljskih obaveza. Morat ćete se skrbiti za stare roditelje ili bolesnog člana obitelji. Neki će razmatrati opciju prodaje stana radi kupnje dva manja, od čega bi jedan iznajmljivali i tako si olakšali financijsku situaciju. Obaveze će vas umarati pa si priuštite izlazak s društvom i dobro se zabavite.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Bit ćete zadovoljni financijama, ali nemojte da vas zavara osjećaj trenutne sigurnosti. Ne zalijećite se u neplanirane pothvate i pazite da ne opteretite kućni proračun nepotrebnim troškovima. Vodit ćete dinamičan način života i stalno biti u pokretu. Upoznat ćete zanimljive ljude i doznati mnoge korisne informacije.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Odbacit ćete stare i dotrajale odnose i otvoriti se prema novim iskustvima. Ako smatrate da se za vašu vezu treba boriti, hrabro ćete se suočiti s poteškoćama i inzistirati na komunikaciji. Veća zarada bit će vam glavna motivacija, no prihvatite li novu poslovnu ponudu, morat ćete se naučiti nositi s porastom odgovornosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

U vaš bi se život mogla vratiti simpatija iz prošlosti. Iako ćete biti presretni, nakon nekoliko susreta shvatit ćete da su se okolnosti promijenile, a i vaši osjećaji. To će vam biti znak da trebate krenuti dalje. Bit ćete energični, poduzetni i marljivi. Postavit ćete visoke ciljeve i nećete odustati dok ih ne ostvarite.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Raste vam želja za druženjem. Bit ćete susretljivi, šarmantni i ljubazni, što će doprinijeti porastu omiljenosti na intimnom i poslovnom planu. Vaš će poslovni ili financijski život biti povezan s osobama iz vašeg neposrednog okruženja. Netko će vam pomoći da zaradite dodatni novac ili kvalitetnije obavite radne zadatke.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Nećete biti zadovoljni ponašanjem voljenog. Smatrat ćete da preuzimate na sebe najveći dio ljubavnog tereta pa ćete zahtijevati od dragog da se više angažira i sudjeluje u zajedničkim odlukama i aktivnostima. Profesionalni život je u uzletu. Ostvarit će vam se dugoročne ambicije, a neki će se odvažiti na osamostaljenje.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Shvatit ćete da se morate odlučnije postaviti ako želite postići zadovoljstvo. To će za neke značiti izlazak iz dotrajale veze, ali za većinu će ipak staviti naglasak za potrebu za iskrenijim i otvorenijim pristupom. Imate velike poslovne apetite, ali ne žurite s ostvarenjem ciljeva. Uspjeh se ne može dogoditi preko noći.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Razmišljat ćete o doškolovanju ili pohađanju tečaja koji bi vam omogućio stjecanje bolje profesionalne reputacije. Želja za pronalaskom zanimljivijeg i bolje plaćenog posla bit će vam motivacija da ulažete u sebe i svoja znanja. Na osjećajnom planu dolazi do promjena. Raste vam samopouzdanje pa ćete biti odvažniji u zavođenju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

Arija Rizvić 

image

Arija Rizvić

Fotografija: RTL

Prelijepa glumica i redateljica koju trenutno gledamo na našim malim ekranima u seriji "San snova", rođena je 13. studenog 1993. u znaku strastvenog Škorpiona. S čak šest planeta u tom znaku, prava je Škorpionka - seksipilna, karizmatična i inteligentna. Ambiciozna je, marljiva i spremna boriti se za ciljeve. Zagrljaj Venere, Jupitera i Merkura u Škorpionu obdario ju je ljepotom i istančanim socijalnim vještinama. Strastvena je i predana, ali i zahtjevna prema sebi i drugima. U intimnim odnosima može biti sklona ljubomori i želji za kontrolom. Pred njom je intenzivno razdoblje puno novih prilika i promjena.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:35