StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Rakovi će stalno biti u pokretu, izgled Djevica obarat će s nogu, Strijelci će biti razdražljivi

Piše MOZAIK SD
15. rujna 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Gusti rokovi zahtijevat će puno truda i energije. Često ćete biti napeti i pod stresom, što bi vam moglo umanjiti sposobnost logičkog zaključivanja. U naletu ljutnje ili nezadovoljstva mogli biste učiniti nešto čime ćete ugroziti odnos s partnerom. Izbjegavajte važne odluke, a odgodite i razgovore o osjetljivim temama.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Otvaraju vam se povoljne prilike i mogućnost da radom i trudom dođete do pozicije koju zavređujete. Neki će pokrenuti samostalni posao, dok će drugi pronaći honorarni izvor zarade. Ako ste samac, na pomolu je uzbudljiv flert, dok parove očekuje ljubavna renesansa. Dragi će vam biti i ljubavnik i najbolji prijatelj.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nestabilne financijske prilike zadavat će vam glavobolju. Često ćete razmišljati kako možete doći do dodatnog novca, ali izbjegavajte velika zaduživanja i moralno ili zakonski mutne radnje. Naklonjena Venera samcima donosi priliku da upoznaju šarmantnog udvarača, dok će vezani pod njezinim utjecajem biti privrženiji dragome.

LJUBAV: 4 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Tjedan će obilježiti izlasci, kratka putovanja i nova poznanstva. Stalno ćete biti u pokretu, a učestalo pohađanje društvenih događaja samcima će donijeti novu simpatiju. Parove očekuju burne svađe i strastvena pomirenja. Mars u vašem znaku potiče vas na akciju. Izborit ćete se za ciljeve i ojačati svoj položaj na poslu.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Kanite ostvariti financijsku stabilnost i zaraditi dovoljno novca da si možete priuštiti ono što priželjkujete. Put do cilja neće biti lagan, ali ne odustajte. Venera u Vagi istaknut će vašu šarmantnu i koketnu prirodu. Flert će vam biti samo zabava i igra pa ćete se povući osjetite li da je netko jako zagrizao.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Prihvaćat ćete poslovne izazove, uvjereni da se možete nositi sa svime što vam se nađe na putu. Vaš dotjeran izgled obarat će s nogu, ali glavni će vam adut biti šarm i karizma. Upoznate li nekoga tko vam je privlačan, najvažnije će vam biti da se smijete istim šalama. Parovi počinju graditi zajedničku budućnost.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Imate dojam da vam malo što ide od ruke, ali nemojte izjednačavati trenutne nepovoljne okolnosti s lošom srećom ili kriviti druge za vaše neuspjehe. Procjenjivat ćete ljude na temelju izgleda, ali ćete shvatiti da to nije mjerodavan kriterij. Privlačna osoba koja vas želi zavesti neće biti onakva kakvom se predstavljala.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Zavest će vas osoba koja je tek prekinula dugu vezu. Iako će privlačnost između vas biti magnetska, ulazak u vezu s nekim tko nije emocionalno dostupan mogao bi se pokazati problematičnim. Dobro ćete funkcionirati kao timski igrač, a suradnja s okolinom dat će vam priliku da se posvetite se zadacima u kojima ste najvještiji. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Postavit ćete si previsoke ciljeve, koje u ovom trenutku ne možete ostvariti, što će dovesti do osjećaja nemoći. Često ćete biti napeti i razdražljivi, no dragi će znati kako vas umiriti. Njegova će vam potpora puno značiti i ohrabrivati vas u trenucima kada biste najradije odustali od nekog pothvata ili se posvađali.

LJUBAV: 4 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Planetarne vibracije donose emotivna previranja. Povremeno će vam se činiti da vas okovi veze guše, a na trenutke ćete biti ovisni o partneru. Neskladni odnosi u radnoj sredini potaknut će vas da razmišljate o promjenama. Ne donosite odluke koje bi vam mogle nanijeti štetu i učinite sve što možete kako biste izbjegli konflikte.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Naklonjena Venera pobrinut će se da vam ne nedostaje ljubavnih prilika. Ako vam se netko sviđa, dobit ćete šansu da mu se približite. Aktualizirat će se pitanja nasljedstva i imovine. Mogli biste sklopiti darovni ugovor ili prisustvovati ostavinskoj raspravi. Neki će se odvažiti na ulaganje novca u dionice ili kriptovalute.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Iako vam ne nedostaje hrabrosti i samopouzdanja, nestrpljivost i brzopletost mogle bi vas koštati uspjeha. Kada naiđete na izazov, gubit ćete strpljenje i biti skloni nepromišljenim reakcijama. Vezane Ribe bit će nepredvidive i podložne čestim promjenama raspoloženja. Bit će dovoljna sitnica da planete i posvađate se s dragim.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 08:03