StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Ribe će se zaljubiti, Blizanci puno raditi, a Rakovi nepromišljeno postupati

Piše Mozaik SD
6. listopada 2024. - 08:30

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Na intimnom planu mogući su dramatični preokreti. Burne reakcije i nesposobnost da prešutite stvari koje vam smetaju bit će formula za svađe i sukobe s voljenim. U pogledu posla nemojte naivno vjerovati da su svi dobronamjerni, jer vam pojedinci rade iza leđa. Zadržite oprez i pazite kome otkrivate svoje planove.

LJUBAV: 3 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Iako ste u tjednu povećanih obaveza, nećete gubiti fokus. Shvatit ćete da je ovo idealna prilika za dokazivanje pa ćete zasukati rukave i primiti se posla. U vezama nećete nedostajati drame, ali sitne rasprave neće eskalirati do veće svađe. Probudite u sebi romantika i pokažite dragome nekim znakom pažnje koliko ga volite.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Vladavina Vage pozitivno će utjecati na odnos s voljenim. Bit ćete privrženi jedno drugome i uživati u zajedničkim aktivnostima. Umjetnici, kreativci i dizajneri prionut će na stvaranje, a radni dani trajat će im i do kasnih večernjih sati, ovisno o inspiraciji. Pogodno je vrijeme za pokretanje samostalnog posla.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Planetarni utjecaji povećaju mogućnost pogrešaka. Skloni ste nepromišljenom postupanju, koje će vam ići na štetu. Zato više puta sve provjeravajte. Dobivat ćete puno nježnosti i pažnje od voljene osobe. Bit ćete zadovoljni u vezi, a ni povremene svađe neće vam umanjiti optimizam. Samci, vaša ljepota i putenost bit će fatalni.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Uživat ćete visok ugled, a vaši će savjeti mnogima biti dragocjeni. Češće ćete putovati zbog posla i boraviti na terenu, a ljudi koje ćete susretati u skoroj će vam budućnosti pružiti potporu. Odnos s partnerom bit će napet. Vrijeme je da postavite granice i prestanete dijeliti s obitelji i prijateljima detalje iz intime. 

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Aktivan društveni život unosi mnogo dinamike u vaš život, a nova poznanstva bit će izvorom ushićenja. Osoba koju ćete sresti postat će vam nešto više od poznanika. Želja za napredovanjem poticat će vas na dodatni angažman. Blizu ste cilja, no nemojte se žuriti jer bi vam preskočena stepenica kasnije mogla stvarati probleme.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Vaša ljepota, šarm i gracioznost neće prolaziti nezapaženo. Ljudima će se sviđati vaš stil pa će vam češće prilaziti u potrazi za prijateljstvom ili nečim više. U vama će tinjati vulkan emocija, ali to ćete pokazivati samo najbližima. Ako vas partner naljuti ili povrijedi, bit ćete skloni burnim i nepredvidivim reakcijama.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Ako niste zaljubljeni, to bi se moglo promijeniti. Imat ćete puno udvarača, a netko će biti dovoljno zanimljiv da mu date šansu. Novim vezama neće nedostajati uzbuđenja i romantike, a ni vezani neće biti ništa manje zadovoljni. Kada je riječ o poslu, vjerovat ćete instinktima i donositi odluke na temelju unutarnjeg osjećaja.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Neće vam nedostajati prilika za zabavu. Neki bi mogli započeti tajnu vezu sa zauzetom osobom, ali grižnja savjesti bit će jasan znak da vam nije svejedno. Kolege će od vas učestalo tražiti pomoć i savjete. Pokuša li netko iskoristiti vašu uslužnost i ukrasti vam ideje ili zasluge, pokažite zube i izborite se za pravdu.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Pred vama su zanimljivi, ali i burni dani. Sitna prepirka s partnerom mogla bi dovesti do burnog obračuna, no pomirenje će brzo uslijediti. Usamljeni će padati na osobe koje nisu prikladne za njih i ne mogu ih usrećiti. Na poslu ne stvarajte bez potrebe napetu atmosferu i pokažite spremnost na dijalog.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Plijenit ćete pažnju ljepotom, no vidjet ćete sebe u negativnom svjetlu i to će utjecati na odnose s okolinom. Samci će smatrati da je osoba koja im se udvara neiskrena, dok će vezani u partnerovim riječima prepoznavati skriveno značenje. Zablistat ćete u poslovima koji uključuju suradnju s inozemstvom i intelektualni rad.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Parovi će uživati u emotivnoj i fizičkoj bliskosti, a probuđeni osjećaji potaknut će ih na idući korak. Samci će nenadano upoznati osobu koja će utjeloviti sve ono što traže u partneru. Raspitivat ćete se o ulaganju u dionice ili nekretnine, dok će neki obilaziti osiguravateljske kuće zbog rješavanja spora. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

Goran Bogdan

image

Goran Bogdan

Nera Simic/Cropix

Privlačni glumac kojeg trenutno gledamo na malim ekranima u tv-seriji "Bijeli put" rođen je 2. listopada 1980. u znaku Vage, koja je zaslužna za njegov privlačan izgled i šarm. Ipak, ostatak planeta upućuje da nije tipičan pripadnik svog znaka. Merkur i Mars u strastvenom Škorpionu pokazatelj su snažnog karaktera, odlučnosti i borbenosti, a budući da su u zagrljaju s Uranom, ukazuju na nepredvidivost i ishitrenost. Karizmatičan je, voli biti drugačiji od drugih i ne želi se uklapati u okvire. Venera u Lavu govori nam da je u ljubavi romantičan i strastven. Nadolazeće razdoblje donosi mu mnoge povoljne okolnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 08:32