StoryEditorOCM
PanoramaKAD LJUBAV POKUCA

Ukoliko ste još uvijek sami, ne očajavajte; Ova četiri horoskopska znaka ljubav pronađu u zrelijim godinama

Piše MOZAIK SD
9. prosinca 2023. - 20:25

Ljubav često dolazi nenajavljena, nema nekog reda, a ni rasporeda, pa se nemojte brinuti ukoliko na vaša vrata još nije pokucala. Neki od horoskopskih znakova vežu se vrlo mladi, dok oni drugi, svoju srodnu dušu pronađu u zrelijim godinama, a evo i koji su to.

Strijelac

Jedna od najupečatljivijih osobina vatrenog Strijelca definitivno je njegov pustolovni duh. Pogotovo dok su mladi, vrlo im je teško ostati na jednom mjestu – ili s jednom osobom. Duga veza i brak nešto je što Strijelac obično traži kasnije u životu, svakako nakon 30-te, a do tada sve što želi je popeti se na najvišu planinu, plesati do zore na najpopularnijem festivalu i naravno, proputovati cijeli svijet. Tek nakon svih tih pustolovina bit će spreman spustiti svoje sidro.

Djevica

Pripadnici ovog zemljanog znaka poznati su kao pažljivi promatrači. Znat će puno o ljudima oko sebe i prije no što ih upoznaju. Također, izuzetno su izbirljivi i imaju visoko postavljenu ljestvicu u ljubavi. Jednako kao što sami sebi postavljaju visoke standarde, puno očekuju i od svog budućeg partnera – koji treba biti jednako savršen kao oni. Njihov perfekcionizam koji se odražava na svim životnim poljima natjerat će ih da strpljivo čekaju na osobu njihovih snova.

image
/Shutterstock

Jarac

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku slove kao izuzetno odlučne. Jarci obično u svoj život puštaju prilično ograničen broj ljudi jer visoko cijene svoj mir i zadovoljstvo. Kako bi izbjegli nepotrebne komplikacije, Jarci nerijetko svjesno izbjegavaju uplitanje u romantične odnose. Osim toga, doista uživaju u tome da se posvete sebi i svom rastu. Zato su Jarci za pravu ljubav otvoreniji tek u zrelijoj dobi, kad su izgrađeni kao osobe i kad dobro znaju što žele.

Lav

Lavovi prije svega žude za iskustvima. Dok su mladi, žele iskusiti što više toga, upoznati mnoge ljude i proživjeti različite situacije. Zato su im u toj dobi čvrste veze obično u drugom planu. Pripadnici ovog vatrenog znaka najčešće su tek u zrelim godinama spremni potražiti svoju srodnu dušu. Uz to, Lavovi su izuzetno izbirljivi i paze na svoje srce pa ga zapravo neće otvoriti bilo kome. Čekat će da prava osoba dođe i obori ih s nogu – a to baš i nije lako kad su Lavovi u pitanju.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 07:00