StoryEditorOCM
ProstorijaSVI IH ŽELE

Nisu svi oduševljeni: novi trend kićenja božićnog drvca zarazio svijet! Evo vodiča kako za 10-ak eura napraviti čudo

Piše Mozaik SD
15. prosinca 2023. - 08:47

Kupovanje ukrasa za božićnu jelku skupa je stavka, posebice kad vam pogled mame divne staklene, a ne plastične kugle, i kad je ponuda toliko bogata da biste najradije, ako ste takav tip, svoj bor odijenuli svakog dana "u novu odjeću".

Naravno da to ne radite i da nitko razuman ne bi bacao novac na takvu stvar, no što kad su vam ukrasi na jelci već desetak godina isti, nepromijenjeni, i nekako ste u raspoloženju da vas baš ne veseli ponoviti isti prizor, kao da gledate lanjsku fotografiju?

Dakako, nebrojeni su i oni kojima čar Božića i obitelji i jest upravo u čuvanju tradicije i silno su sretni kad na svojoj jelci, kao odrasli ljudi, imaju ukrase iz svog djetinjstva ili mladosti svojih roditelja. No legitimno je i željeti promjenu.

No u vrijeme općeg poskupljenja i plaća koje ga ne prate, zadnje na što ste spremni izdvojiti novac vjerojatno su nove kuglice.

A što kažete na - mašnice?

Ovaj trend je zavladao društvenim mrežama i među YouTube savjetnicima i zaista nije za zanemariti. Zavisno od toga želite li bogatije okićeno božićno drvce ili da bude prozračnije potrošit ćete i novca, no za 10-ak eura, u prosjeku, mogli biste se opskrbiti sa sasvim pristojnim brojem kolutova s ukrasnim vrpcama i svojoj jelci dati sasvim novo i romantično ruho.

Evo ideja:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 07:11