StoryEditorOCM
Prostorijavila bamm

Skrivena je u borovoj šumi iznad Omiša, spaja luksuz i prirodu, i ostavlja bez daha. Obitelj je osmislila svaki detalj

Piše Marina Knežević Petković
27. rujna 2024. - 11:27
Priča započinje prije nekoliko godina, kada je Božena od oca naslijedila obiteljsku zemlju. Put do ostvarenja sna bio je izazovan...Božidar Vukičević/Cropix

Skrivena u borovoj šumi, visoko iznad Omiša, u pitomom zaseoku Borak, podno Imber planine, na parceli od 460 metara četvornih, smjestila se prekrasna kuća za odmor, koja nudi savršen bijeg od svakodnevice i vreve. Ova moderna ljepotica s pet prostranih soba, svaka s vlastitim kupaonicama,TV-om, spoj je luksuza i prirodne ljepote.

Svaka soba ima svoj privatni balkon ili terasu, s kojih se pruža očaravajući pogled na omiški krajolik, Jadransko more, Brački kanal te otoke Brač i Šoltu, a u daljini se nazire povijesni Split. Posebna draž ovog mjesta je i pogled na staru kamenu crkvicu sv. Stipana i Ivana iz 16. stoljeća, koja se nalazi u blizini, podsjećajući na bogatu povijest ovog kraja i duhovni mir koji donosi.

Vila nosi simbolično ime BAMM, inspirirano imenima članova obitelji – majke Božene, kćeri Andree, sina Mateja i oca Mate. Obitelj Buškain, ne samo da je zajedno osmislila i realizirala ideju kuće za odmor, već su i u svakoj odluci sudjelovali zajedno, kao tim, gradeći budućnost koja odražava njihovu ljubav i zajedništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 11:28