StoryEditorOCM
Showbiziznenadila publiku

Adele u bijesu nakon nastupa u Las Vegasu, odbrusila obožavatelju: ‘Ako nemaš ništa lijepo za reći, ušuti, u redu?‘

Piše Z.S./ JL
3. lipnja 2024. - 12:02

Adele je nastupala u Caesars Palace‘s Colosseum u Las Vegasu, kad je u jednom trenu jedan obožavatelj viknuo: „Pride je sr*nje!” Nakon tog je pjevačica zaustavila nastup na kratko, prenosi Jutarnji list.

image
Valerie Macon/Afp

„Došao si na moj j*beni nastup i rekao ‘Pride je sr*anje‘? Jesi li ti j*beno glup? Nemoj biti tako j*beno smiješan.”

„Ako nemaš ništa lijepo za reći, ušuti, u redu?” obratila mu se Adele na što je nekoliko fanova podržalo pljeskom iz publike.

Podsjećamo, tijekom godina pjevačica je podržavala LGBTQIA+ zajednicu. Čak je posvetila svoj nastup u Belgiji 2016. žrtvama masakra u noćnom klubu na Floridi, piše TMZ. U tom zločinu pronađeno je čak 50 ljudi mrtvih u gay klubu.

„LGBTQ zajednica, oni su kao moje srodne duše otkako sam bila jako mlada, ovo me tako potreslo”, progovorila je tad pjevačica o tragediji.

Što se tiče pjevačičina privatnog života, nakon što završi s obavezama i nastupima, voljela bi se posvetiti obitelji i dobiti djevojčicu sa svojim partnerom Richom Paulom, prenosi Jutarnji list.

„Kad završim obaveze i nastupe, želim imati dijete. Želim djevojčicu jer već imam dječaka”, rekla je o svom 11-godišnjem sinu Angelu kojeg ima s bivšim suprugom Simonom Koneckijem.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 17:51