StoryEditorOCM
ShowbizNISU PJEVALI

Aleksandra Prijović pozvala je kolege da joj se pridruže na koncertima, ali dvoje se nije odazvalo njezinu pozivu

Piše SCENA SD
11. prosinca 2023. - 18:52

Aleksandra Prijović  je u sklopu svoje turneje pod imenom ‘Od istoka do zapada‘ pet puta napunila dvoranu na Laništu i o tome će se još dugo pričati. Sada je o turneju govora prilikom gostovanja na Blic televiziji, a otkrila je i koga je sve od kolega zvala da gostuju te tko se nije odazvao pozivu. 

Aleksandra je tijekom pet koncerata ugostila Acu Pejovića, Željka Samardžića, Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Milicu Todorović, MC Stojana i Teu Tairović, Natašu Bekvalac, Sašu Matića, Lepu Brenu, Jelenu Rozgu, Dejana Matića, Osmana Hadžića i Mayu Berović. U gostovanju na Blic televiziji pjevačica je otkrila i koga je pozvala, a nije se odazvao. 

image

Aleksandra Prijović na petom koncertu u Zagrebu

Ranko Šuvar/Cropix

- Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle biti moje gošće, iako sam to jako željela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvijek sam tu, da podržim kvalitetu, rad, nešto što vrijedi, što publika voli. U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vjetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim se zahvaliti Milici. Pošto nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla, ispala je jedan veliki car, podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dvije smo pričale nakon koncerta i rekla mi je: “Radujem se, jer smo nekada nas dvije zajedno počele, a pogledaj gdje smo danas“, rekla je Aleksandra za vrijeme intervjua.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2024 02:32