StoryEditorOCM
Showbizsplitska glumica

Ana Gruica sina je dobila s hrvatskim piscem, nisu nikad stali pred oltar, a s njenim sadašnjim mužem odlično se slaže

Piše Scena SD
6. rujna 2024. - 17:32

Glumica Ana Gruica Uglešić u sretnom je braku s uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem, dok iz veze s putopiscem Hrvojem Šalkovićem ima devetogodišnjeg sina Ivana Marata. Splićanka je s ocem svojeg sina do danas ostala u odličnim odnosima, što je sada još jednom potvrdila i na društvenim mrežama, piše Story.

‘Naš ponos‘, napisala je Gruica uz fotografiju Ivana Marata u NK Spalato na kojoj je označila i Hrvoja.

image
Instagram

Hrvoje i Ana zajedno su proveli tri godine, od 2014. do 2017., a veza je pukla zbog nepremostivih razlika. Šalkoviću nije zasmetalo što je Gruica ubrzo nakon njihova prekida ušla u vezu s Uglešićem, a čak su se i njih dvojica zbližili te igraju skupa tenis.

Ana i Boran zajedno su od 2017., a u kolovozu prošle godine vjenčali su se u crkvi, pet godina nakon što su sklopili civilni brak.

Inače, Gruica iza sebe ima još jedan brak. Prvi put je sudbonosno ‘da‘ izgovorila s 27 godina. Tada se udala za tri godine starijeg osobnog trenera Dijana Jahjefendića nakon tri godine veze. Ipak, nakon godinu i pol bračnog života, ona je donijela odluku o rastavi braka, a ubrzo nakon toga je započela vezu sa Šalkovićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 06:14