StoryEditorOCM
Showbizodržao koncert

Baby Lasagna Splićankama nudio slobodnog brata: ‘Ja se uskoro ženim, mater mi je rekla da Martinu moram naći curu!‘

Piše Jelena Banovac
5. listopada 2024. - 23:42

Splitski klub Porat, smješten u zgradi bivšeg Dalmacijavina, večeras je postao poprište glazbenog spektakla za najmlađe, koji je priredio Baby Lasagna, novo lice na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Prije nego što je Marko stupio na pozornicu, atmosferu u klubu zagrijao je DJ Finger svojim eurovizijskim partyjem. Njegov nastup, prepun hitova s ovog popularnog natjecanja, dodatno je podigao raspoloženje publike, a cijela je večer protekla u znaku Eurovizije.

image
Paun Paunovic/Cropix

Markov nastup kasnio je pola sata, a na samom početku osvrnuo se na tragediju u Bosni i Hercegovini zbog koje je otkazao prethodni nastup u Sarajevu. Unatoč tome, bio je vidno uzbuđen što je napokon na splitskoj pozornici.

"Tako sam sretan što ste tu, hvala vam puno što ste došli. Ne znam što reći, improviziram, pokušavam uloviti dah," priznao je, čime je izazvao simpatije publike.

Publiku su činile razne dobne skupine, no daleko najbrojniji posjetitelji bile su majke i djeca. Velika prisutnost mladih fanova nije prošla nezapaženo – gotovo svi učenici drugog razreda splitske osnovne škole zajedno su stigli na koncert, što je dodatno naglasilo koliko je Baby Lasagna popularan među najmlađima.

image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix

Među publikom smo susreli mladi par, Marina i njegovu djevojku, koji su nam otkrili kako su karte kupili odmah nakon Eurovizije.

"Nismo očekivali da će publika biti ovoliko mlada, ali sad kad smo ovdje, pomirili smo se s time," rekao je Marin kroz smijeh.

Jedna od prisutnih majki, Dunja, na nastup je dovela svog sina koji nije mogao sakriti uzbuđenje.

"Čim je čuo da nastupa, rekao mi je: ‘Mama, moraš me voditi!‘ Odbrojavao je dane do koncerta, a cijela škola zna da je on večeras ovdje."

image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix

Između pjesama, Marko je nasmijao publiku otkrivši zahtjev svoje majke: "Ovo je moj brat, uskoro se ženim, a on još nema curu. Mater mi je rekla da mu moram naći curu, pa koristim priliku!"

Markov brat Martin, koji je svirao gitaru, smješkao se dok je publika oduševljeno reagirala na ovu šalu.

Koncert je započeo s nekoliko novih pjesama koje su odmah izazvale oduševljenje publike. No, pravi vrhunac večeri bio je kada su se začuli prvi taktovi "Rim Tim Tagi Dim" – publika je doslovno eksplodirala od oduševljenja.

S obzirom na to da je pjesma već postala hit na ljestvicama diljem Europe, nije bilo iznenađenje da je upravo taj trenutak obilježio večer.

Na kraju koncerta, Marko nije zaboravio zahvaliti svojoj vjernoj publici.

image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix

"Ovo mi je jedan od najboljih koncerata na turneji, ne govorim to tek tako. Ljudi, hvala vam puno i laku noć!" zaključio je, što je izazvalo gromoglasne ovacije i pljesak publike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 23:46