StoryEditorOCM
Showbizprije 12 godina

Biste li na ovom videu prepoznali našu pjevačicu? Žestoko prozvala bivšeg gradonačelnika Sinja: ‘Nije me tija podržat!‘

Piše Scena SD
12. ožujka 2024. - 08:30

- Ja s 12 godina! Sićam se da mi bivši gradonačelnik Mate nije htio potpisat papir da nastupim na nekom međunarodnom natjecanju, niti me htio podržat, a ka grad je to triba poslat da bi ja mogla otić! Nisam nikad otišla radi Mate, al nije me to spriječilo da živim od onoga za što sam se rodila - napisala je na Facebooku pjevačica Iva Ajduković misleći na bivšeg gradonačelnika Sinja Matu Jukića.

Prvi smo put čuli za Ivu prije 20 godina u glazbenom natjecanju Showtime Nove TV, nakog čega je bila i u prvoj sezoni Voicea. Iva je dosad izdala nekoliko pjesama, a stalni je dio postave i showa HRT-a Volim Hrvatsku te pjeva na mnogim festivalima, vjenčanjima i privatnim zabavama. 

U nedavnom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ispričala je kako je upoznala supruga, također iz Sinja, s kojima je dobila kćer.

- Upoznali smo se u Sinju u jednom kafiću gdje je on u tom periodu radio. Došla sam s majkom na piće i kaže ona meni: ‘Pa Ive čiji je ovo zgodni i lipi momak, pa jel ti imaš dioptriju, kako nisi bacila oko na njega!?‘ Spletom okolnosti smo završili u istom društvu i kliknuli. Eto naposljetku je mojoj materi upravo on zet i danas smo tu gdje jesmo... - rekla je Iva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 05:11