StoryEditorOCM
ShowbizTraumatično iskustvo

​Članica Frajli o pokušaju silovanja: ‘Zgrabio me i povukao u grmlje. Vrisnula sam, to je čuo prolaznik i spasio me...‘

Piše SCENA SD
22. listopada 2024. - 11:40

Jelena Buča, članica grupe ‘Frajle‘, nedavno je za portal Mondo otkrila kako je bila žrtva seksualnog napasnika koji ju je pokušao silovati. Pjevačica je ispričala sve o traumatičnom iskustvu koje je doživjela i kakve je to posljedice imalo za nju. Srećom, napasnik nije uspio u svojem naumu, ali posljedice  na njenu psihu i danas osjeti.

-Imala sam 23 godine, tada sam već bila u Novom Sadu, bio mi je rođendan i išla sam kod prijatelja, koji su također slavili rođendan i to se dogodilo u dobro osvijetljenoj ulici u Novom Sadu, u kojoj je bilo i prolaznika i automobila. Bilo je dva ujutro kada me je prolaznik zgrabio i povukao u grmlje. U tom trenutku nisam razumjela što se događa. Opirala sam se kad sam shvatila što želi. Nosila sam uske traperice i usku majicu i zbog toga napadač nije mogao tako lako skinuti odjeću.

Kada su njegove ruke došle do mog vrata, počela je borba za život -  priča Jelena, koja je kroz razgovor ponovno proživjela cijelo iskustvo.

Pjevačica  je priznala da u tom trenutku nije ni znala gdje je, koliko je to trajalo, sve se brzo odvijalo. U jednom trenutku je pala u nesvijest, ali se sjetila da joj je rođendan i da želi ostati živa.

Odjednom kada se prestala opirati, napadač je automatski pustio ruke s vrata i nastavio što je naumio, ali je Jelena tada uspjela vrisnuti svom snagom. - Vrisak je čuo prolaznik i spasio me. Ni danas ne znam tko je taj čovjek... tada sam pobjegla, priča Jelena i dodaje.

- Imala sam dojam da sam pobjegla iz kandži neke odvratne zvijeri. 

U jednom trenutku prestala je slušati glazbu, pjevati, smijati se. - Nisam se više mogla prepoznati, prestala sam slušati glazbu. Prestala sam pjevati, prestala sam se smijati. Cijeli život sam bila sretna i uzbuđena, slobodna  i radosna, a tada se polako to počelo gasiti i vidjela sam da nešto nije u redu, da to nisam ja, kaže Jelena koja je morala potražiti stručnu pomoć.

Iako je Jelena bila vrlo bliska s majkom, nije joj ni rekla što joj se dogodilo . - Nismo tada živjele zajedno. Živjela sam sa sestrama u Novom Sadu. A kako mi je psihologinja Nevena pružila stručnu pomoć, preživjela sam tu traumu i sada sam dobro, prenosi Mondo

image

Koncert ‘The Frajli‘ održan na Kačićevu trgu u sklopu Adventa u Makarskoj

Ivo Ravlic/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 14:03