StoryEditorOCM
ShowbizNEMA PARTYJA

Danas je Madonnin 66. rođendan, proslavit će ga privatnim večernjim obilaskom arheološkog nalazišta u Pompejima

Piše SCENA SD
16. kolovoza 2024. - 09:21

Madonna danas slavi svoj 66. rođendan i to u u Italiji. Pjevačica je u Portofinu već nekoliko dana, navodno kao gošća poznatog dvojca Dolce i Gabbana. Fotografi su je uhvatili tijekom šetnje, gdje ju je pratio mladi pratitelj, 28-godišnji Akeem Morris. Proslava rođendana održat će se u Pompejima.

image

Pompeji

Goupi Christian/Robertharding Via Afp

Madonna će svoj 66. rođendan proslaviti privatnim večernjim obilaskom poznatog talijanskog arheološkog nalazišta u Pompejima, potvrdili su organizatori. Prefekt Napulja Michele Di Bari opovrgnuo je nagađanja u talijanskim medijima da je pjevačica planirala veliku proslavu rođendana u drevnom gradu, uništenom 79. godine nove erupcije kada je eruptirao Vezuv. Međutim, potvrdio je da je pjevačica planirala privatnu večernju turneju u petak, koja je čisto kulturne prirode. "Ona voli Pompeje, voli arheološki park i jedva čeka doći", rekao je novinarima u utorak.

image

Madonna i usvojeni sin David Banda

Amos Gumulira/Afp

Madonna, čija obitelj potječe iz talijanske regije Abruzzo, u Italiji je već nekoliko dana, navodno kao gost dizajnera Domenica Dolcea i Stefana Gabbana. U utorak navečer fotografirana je u večernjoj šetnji ligurskim ljetovalištem Portofino. Bila je odjevena u crnu čipku i u rukama je nosila bijeli kišobran. Pratio ju je 28-godišnji Akeem Morris. Kasnije je večerala sa svoje dvije kćeri i pratnjom u poznatom restoranu Puny na glavnom trgu u Portofinu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 07:33