StoryEditorOCM
Showbizsplitski poduzetnik

Dikan Radeljak jednom je udario Terezu Kesoviju, a sad joj je poželio sretan rođendan i što brži oporavak

Piše Scena SD
3. listopada 2024. - 19:59

‘Pusa... draga Tere!! SRETAN TI ROĐENDAN ŽELIM!!‘, napisao je Josip Radeljak Dikan na Facebooku i zaželio Terezi Kesoviji koja je trenutno u bolnici brzi oporavak.

Mnogi ne znaju da je Dikan koji je djetinjstvo i mladost proveo u Splitu, davnih dana, dok je još bio glazbenik, ošamario Kesoviju, piše Story. Pjevačica je jednom prilikom otkrila kako je došlo do toga.

‘Jednom davno ošamario me i Josip Radeljak, kojeg znam jako dugo, još dok je bio glazbenik. Hvala mu lijepa, jer stvarno mi je pomogao tim šamarom. Vraćali smo se, naime, Ungar i ja s nekog koncerta u Biogradu, vozila sam prekrasan Mercedes 250 SE, i u jednom trenutku izgubila kontrolu nad volanom, udarila u stijenu, a auto se prevrnuo na bok i otklizao na drugu stranu kolnika. A iza nas je vozio Dikan.

image

Josip Radeljak Dikan
 

Josip Moler/Cropix

Valjda je i on negdje svirao. I dok je Ungar gledao jesam li ja živa i koliko mu je oštećen auto, eto ti Dikana. Ja sam s velikom kvrg‘om na čelu histerično vikala da mi nije ništa, a on me ošamario da se smirim i odvezao me u bolnicu. Poslije mi se ispričavao zbog tog šamara, ali drukčije mi nije mogao pomoći, jer stvarno sam bila histerična, a da toga nisam bila ni svjesna. U bolnici su utvrdili da sam doživjela jak potres mozga - ispričala je Tereza za Gloriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 19:59