StoryEditorOCM
ShowbizDemi Lovato

Droga joj je skoro uništila život! Poznata pjevačica otkrila pravu istinu o sebi i uskoro će pred oltar

Piše M. K. P./MOZAIK SD
23. rujna 2024. - 14:04

Pjevačica Demi Lovato, koja je vladala vrhovima popularnosti 2009. i 2010. godine, gostovala je u popularnoj emisiji "The Tonight Show" voditelja Jimmyja Fallona i digla publiku u zrak.

Naime, Lovato je imala velikih "padova" u karijeri, jer kao i sve u životu, aktivnost je potrebna da bi se opstalo među popularnim izvođačima. No, psihoaktivne tvari i depresija uzele su joj danak.

Prije šest godina, Demi je hospitalizirana kada je pronađena bez svijesti, boreći se za život nakon predoziranja. Izjavila je i da je tražila sebe i da je sebe pronašla u zamjenici ‘oni‘, pa više ‘ne vjeruje u svoju potpunu pripadnost ženskom rodu‘. Ipak, nakon duge pauze i rijetkih pojavljivanja, pjevanja i bilo kakvih intervjua, Demi je na ovaj intervju došla vedra, nasmijana - preporođena, s novim vijestima, prenosi Ona.

Uz veliki osmijeh pokazala je zaručnički prsten koji je dobila od svog dugogodišnjeg dečka, pjevača Jordana Lutesa. Prema njegovim riječima, zaručili su se u prosincu prošle godine, a već su krenuli u planiranje vjenčanja kako bi ‘za nju bilo što manje stresa na taj poseban dan‘.

Koliko su sretni zajedno svjedoči i njezina rođendanska čestitka upućena Jordanu:

- Anđele moj , zahvaljujem svemiru što postojiš i što ću se jednog dana udati za tebe. Volim te, ovo je još jedna godina oko sunca zajedno - napisala je, prenosi  PageSix . U kolovozu je Jordan odgovorio ovom dirljivom porukom:

- Sretan rođendan cijelom mom svijetu. Ne zaslužuješ ništa osim sreće i ljubavi, jer to je ono što daješ svakome koga upoznaš.

No, Demi je takođe u intervjuu otkrila i još jednu lijepu vijest. Kao prvo, neće pjevati na svom vjenčanju, jer kako kaže, želi da odvoji to od posla i bilo čega što nema veze sa njihovom ljubavlju. 

Ali, pjevanje nije gotova tema za nju. Usput je najavila da sprema album, a fanovi u publici nisu prestajali sa aplauzom zbog svih vijesti. 

Prošle pjesme su bile jače, ali sve ovisi o mjestu iz kojeg pišem. Trenutno sam ispunjena, sretna i voljena pa su i moje pjesme takve i ne mogu to ne prenijeti na svoju glazbu - rekla je.

Društvene mreže ‘zapalile‘ su se od podrške pop zvijezdi, a posebno svi hvale kako Demi lijepo izgleda. Pjevačica je već zapela za oko stilistima i ljubiteljima mode koji su ugodno iznenađeni promjenom stila i elegancije koju donosi u posljednje vrijeme.

Čini se da je ljubav zaista najveća snaga.

"Naša Demi se vratila!"; “Demi, ponosni smo na tebe” i “Čestitamo” samo su neki od komentara koji su preplavili njezine mreže, piše Ona.

image

-

Amy Sussman/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 14:05