StoryEditorOCM
ShowbizFANOVI U NEVJERICI

Foo Fighters iznenada otkazali koncert nakon priznanja frontmena Davea Grohla da je dobio dijete s ljubavnicom

Piše M. Ka /JL
27. rujna 2024. - 12:28

Glazbenik Dave Grohl, pjevač i gitarist Foo Fightersa, nedavno je šokirao javnost kad je priznao da je prevario suprugu i s ljubavnicom dobio dijete. Sada je bend iznenada otkazao nastup na Soundside Music Festivalu u Bridgeportu.

Bend je vijest objavio na Instagramu, a nisu objasnili zašto su otkazali koncert, međutim, brojni nagađaju da je sve povezano s javnim priznanjem frontmena, piše Jutarnji list.

Grohl je ranije ovog mjeseca objavio da je dobio dijete s ljubavnicom, a poručio je da pokušava sve kako bi vratio povjerenje svoje supruge Jordyn Blum.

image

Dave Grohl sa suprugom Jordyn Blum

Valerie Macon/Afp

"Nedavno sam postao otac nove kćerkice, rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost. Zahvalni smo za vašu obzirnost prema svoj djeci koja su uključena dok idemo naprijed zajedno", napisao je on tada.

Kako su ranije rekli izvori bliski paru, problemi u braku Davea i Jordyn pojavili su se davno prije nego što je on šokirao javnost svojom objavom. Jordyn je navodno bila ljutita što je on koketirao s drugim ženama. "Njegovo koketno ponašanje je bila prepreka u njihovom braku. To je povrijedilo Jordyn", rekao je jedan izvor kako je pisao People. Neki su pak rekli da je Grohlu smetalo što je ona flertovala sa svojim trenerom tenisa te je zbog toga imao ljubomorne ispade.

"Dave Grohl godinama je bio ljubomoran na trenera svoje supruge. Nerijetko su se svađali zbog njega. Supruga mu je govorila da je lud zbog toga, odnosno kako mu takvo što uopće može pasti na pamet. No, on je bio uporan. Jordyn trenira tenis najmanje tri puta tjedno. Ona sad smatra da ju je Dave namjerno optuživao za nevjeru kako bi skrenuo pozornost s vlastite afere", rekli su izvori za strane medije.

Dave i Jordyn vjenčali su se 2003. godine, a zajedno imaju tri kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 12:28