StoryEditorOCM
ShowbizU IŠČEKIVANJU

Glumica iz omiljenih domaćih sapunica otkrila da je trudna, poznat je i spol bebe: Kćerkica zna, jedva čeka, za sad...

Piše SCENA SD
4. lipnja 2024. - 22:22

Glumica Sementa Rajhard, koja je glumila u serijama kao što su ‘Stella‘ i ‘Čista ljubav‘ otkrila je da je trudna već četiri mjeseca, te da dječačić na svijet dolazi ove godine. S poduzetnikom Vanjom Brundulom već ima jedno dijete. 

‘‘Trudna sam. Čekamo našu prinovu, četiri mjeseca je prošlo. Kćerkica zna, jedva čeka, za sada... Naravno da će biti ljubomore, to je normalno, sve joj pokazujemo kako će to biti. Čeka nas uzbudljiva godina‘‘, kazala je za Story te dodala: ‘‘Dečko nam dolazi.

Razmišljali smo o imenu, ali to ćemo još zadržati za sebe.‘‘

Sementa se udala prošle godine u lipnju za poduzetnika Vanju, svog dugogodišnjeg partnera.  Bračne zavjete izmijenili su u Gornjoj Stubici u dvorcu Oršić, lokaciji koja je zaista bajkovita. Na svadbi su među uzvanicima bile i mladenkine kolegice Vanda Winter, Martina Stjepanović Meter te Katarina Baban, a one su i podijelile prve fotke s vjenčanja na društvenim mrežama. Na vjenčanju je pjevala Vanna. 

Vanja i Sementa imaju kćer Stellu, a sudbonosno ‘da‘ rekli su već 2019. kod matičara. Učinili su to u krugu obitelji, a javnost je tu vijest doznala tek godinu dana kasnije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 22:40