StoryEditorOCM
ShowbizVELIKA TUGA

Internet pun Liamovih snimki u danima uoči smrti: ovako je plesao na koncertu, uplašeno se okretao šećući s djevojkom

Piše SCENA SD
17. listopada 2024. - 15:01
Liam Payne s djevojkom Kate Cassidy (lijevo) i uplakana obožavateljica (desno) ispred hotela u kojemu je skončao životProfimedia

Tragično preminuli pjevač Liam Payne skončao je svoj život u argentinskom glavnom gradu Buenos Airesu, gdje se nalazio zadnja dva tjedna. Povod njegovom boravku bio je koncert Nialla Horana, bivšeg kolege iz grupe One Direction.

U Buenos Aires je došao s djevojkom Kate Cassidy, koja se vratila kući na Floridu prije dva dana. Razloge zašto je odlučio otići u Argentinu Payne je objasnio riječima:

"Pod jedan, jer to želimo, pod dva, jer mi to želimo. I treće, jer Niall Horan svira tamo, mislim da bismo mogli otići i pozdraviti ga!".

Payne je želio i popričati s Horanom:

"Prošlo je dosta vremena otkako smo Niall i ja razgovarali. Imamo o mnogo čemu razgovarati i želio bih dogovoriti nekoliko stvari s njim. Nema loših vibracija ili ništa slično, ali samo trebamo razgovarati."

Poslije koncerta, Payne je podijelio zajednu fotografiju na kojoj je napisao "Ujedinjeni", prenosi dnevnik.hr.

Društvenim mrežama kruži i video na kojemu pleše na koncertu bivšeg kolege iz banda One Direction.

Pjevač je pao s balkona apartmana koji gleda na unutarnji bazen i hotelski restoran, a fanovi dijele jednu od posljednjih snimki prije tragičnog događaja, kad ih je pozdravio s hotelske terase.

 

@fanofliampayne Liam payne meeting fans out side his hotel in Argentina #liampayne #fanofliampayne #onedirection #1d #ffy #foryou #viral ♬ Teardrops - Liam Payne

Liam Payne snimljen je i u šetnji hotelskim okruženjem hotelom u Buenos Airesu sa svojom djevojkom Kate Cassidy par dana prije smrti.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 15:13