StoryEditorOCM
ShowbizNIJE SVE DO GENETIKE

Jelena Rozga otkrila tajne mladolikog tena i dobrog stila: zbog ova tri rituala izgleda kao da je i dalje u dvadestima

Piše Mozaik SD
6. lipnja 2024. - 17:02

Miljenica estrade, Jelena Rozga, poznata je po svom mladolikom izgledu i besprijekornom odjevnom stilu. Mnoge obožavatelje zanima kako uspijeva  zadržati svjež i mladolik izgled, kao i kako uspijeva održati takvu figuru.

Jelena rado podijeli svoju tajnu, pa tako otkriva  da zahvaljujući malim ritualima i trikovima za njegu kože, koje prakticira dugi niz godina, uspijeva održati mladolik izgled. A za vitku liniju, osim problema sa štitnjačom, koja joj onemogućava debljanje, genetika  i zdrava prehrana imaju veliku ulogu. 

Ipak, ono što najviše žene zanima je način na koji ona njeguje svoju kožu, zbog kojeg uvijek izgleda zategnuta, svježa i blistava. Naime, Jelena je, piše portal Espresso, podijelila nada ima strogu jutarnju i večernju rutinu njege kože, koja uključuje temeljito čišćenje, toniranje i hidrataciju, kako iznutra tako i izvana..

Pije dovoljno vode i koristi hidratantne kreme koje održavaju njezinu kožu svježom i elastičnom, a posebnu pažnju posvećuje području oko očiju.

Isto tako, koristi kreme sa zaštitnim faktorom, kako bi zaštitila kožu od štetnih UV zraka, koje ubrzavaju proces starenja.

Osim kože, veoma je važno za svaku ženu da ima njegovanu i lijepu kosu, a Jelena i tome  daje veliki značaj i trudi se biti  posvećena kosi, isto koliko i koži.

Splitska pjevačica poznata je i svom dobrom stilu.

Već godinama surađuje s nekoliko poznatih stilista koji joj pomažu u odabiru odjeće za javne nastupe i svakodnevne prilike. Svaka njena kombinacija naglašava njenu osobnost i figuru te je dobro osmišljena. Jelena često nosi odjeću poznatih dizajnera i koristi visoko kvalitetne modne komade, koji dodatno doprinose njezinom sofisticiranom izgledu.

Nedavnom objavom na Instagramu, ostavila je snažan utisak svojim sofisticiranim stilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 07:40