StoryEditorOCM
Showbiznova ljubav

Jennifer Lopez je jako pogodilo što se Ben Affleck druži s kćeri poznatog političara: ‘Uzrujana je i razočarana‘

Piše M.Ka/JL
30. kolovoza 2024. - 09:01

Američka pjevačica Jennifer Lopez prošli je tjedan podnijela zahtjev za razvod od glumca Bena Afflecka, nakon što se mjesecima šuškalo da je njihovoj ljubavi došao kraj. Ben se nakon razvoda zbližio s Kick Kennedy, kćeri Roberta F. Kennedyja Jr., s kojom se kratko viđao prije nego što je započeo vezu s J.Lo 2021. godine, piše Jutarnji.

To što je Ben odlučio nastaviti dalje nije se nimalo svidjelo J.Lo, kojoj je navodno razvod puno teže pao nego Afflecku. "Jako ju je to pogodilo. Jako je uzrujana i razočarana u Bena", rekao je izvor za People.

image

Kick Kennedy

Koen Van Weel/Anp Via Afp

Ben i Kick su imali kratku romansu iste godine kad se Ben pomirio s Jennifer. "Ben i Kick posvađali su se prije nego što se on pomirio s J.Lo. Upoznali su se jer je Ben iz Bostona, a kada živite u Bostonu, obitelj Kennedy smatrate kraljevskom. Dakle, kad se počeo družiti s Kick, opravdano je mislio da je dospio u obitelj Kennedy.

Ali ona je tada bila premlada i nije bila spremna za ništa ozbiljno. Nisu imali aferu tijekom njegovog braka, ali je zanimljivo Kickinim prijateljima da se Ben, odmah nakon razvoda, krenuo družiti s bivšom čiju obitelj vidi kao kraljevsku", ispričao je ranije izvor za Daily Mail.

image

Robert F. Kennedy Jr. i Kick

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/Planet/Profimedia

Izvor je tada otkrio i da Kick ne mari za to kako će se Lopez osjećati oko toga da su se ona i Ben ponovno povezali.

"Kick voli Bena i, iskreno, nije je briga što J.Lo misli. Kad su se njih dvoje počeli družiti, Ben i J.Lo već su bili razdvojeni. To joj je on vrlo jasno rekao. J.Lo je to i sama potvrdila jer je navela da su se razišli u travnju", ispričao je.

Lopez je u zahtjevu za razvod potvrdila da se par rastao još u travnju, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 00:24