StoryEditorOCM
ShowbizPOSLUŠAJTE JE

Jeste čuli novog Baby Lasagnu? Ovo je pjesma koja je sve pokrenula! Purišić: Ovo je tako zastrašujuće i uzbudljivo...

Piše SCENA SD
30. kolovoza 2024. - 16:58
Isječci iz uzbudljivog videospota: kadrova je ‘milijun‘ i samo lete. Spot proleti kao i pjesma, nemoguće je pogledati samo jednomScreenshot YT

Baby Lasagna je danas, točno u 16 sati, na YouTubeu objavio novu pjesmu "Biggie Boom Boom", koja se intenzivno najavljivala proteklih dana isječcima iz videospota, fotografijama sa "sprovoda", što je, očekivano, zaintrigiralo brojne fanove Marka Purišića.

Nepunih sat vremena koliko je u "vanjskom životu", a sudeći po reakcijama, rekli bismo da se "Biggie Boom Boom" ekipi sviđa za poludjeti! Reakcije su brojnije i intenzivnije nego što su bile prilikom objave prošlog singla "and I".


"Bez teksta sam koliko je ovo dobro! Ljudi, ovo je svjetski a naše. Bravo Baby Lasagna team!"

"Provodim cijeli sat samo iznova gledajući i iznova gledajući ovaj glazbeni video..."

"Već sam čuo ovu pjesmu u nekim video zapisima sa nastupa uživo. Ovo bi mogla biti najbolja pjesma BL-a!"

"Da je Biggie Boom Boom objavljen tijekom eurovizijske pompe, dobili bi ono što su zaista zaslužili! Ali još uvijek se nadam da će Lasagna dobiti ono što zaista zaslužuje"

"Najgora stvar kod ove pjesme je to što je prekratka"

"Koja promjena! Posebno nakon ‘and I‘"

"Baby Lasagna level up"

"Na kraju Baby Lasagna izlazi iz kovčega koji simbolizira njegovu borbu s tjeskobom. On se oslobađa ograničenja i konačno unosi svjetlo i jasnoću u svoj život..." - neki su od nebrojenih komentara na YouTubeu koji prate spot. 

Dan uoči izlaska Lasagna je u objavi objasnio koliko mu znači pjesma, koja je, kako kaže, "stvorila Baby Lasagnu" te ima posebno značenje za njega. 

"Biggie Boom Boom je pjesma koja je napisana 31. ožujka 2023. i osjećao sam da bi to moglo biti nešto više od samo jedne pjesme - projekta. Stoga osjećam da moram podijeliti s vama koliko je ovo posebno za mene. Koliko je ovo zastrašujuće i uzbudljivo. Sutra izlazi pjesma koja je sve pokrenula", napisao je i dodao da je najluđi dio svega što su njegovi obožavatelji tu da ju poslušaju. 

"Prije godinu dana snimao sam, producirao i objavljivao svoju glazbu, ali je dobivala jedva nekoliko stotina pregleda, a sada vas je cijela vojska ovdje koja je spremna slušati i ne mogu opisati koliko sam ponizan zbog toga. Ovo mi je promijenilo život i jako je dirljivo... Hvala vam od srca što ste ispunili želju 9-godišnjem Marku", napisao je Baby Lasagna jučer na Instagramu. 

"Pjesma je otpjevana iz perspektive tjeskobe i glazbeni spot bi mogao biti mračan, ali na kraju, kao što ćete vidjeti, predstavljeno je svjetlo, izlaz i nada. Želim da osjetite to svi vi koji se borite s bilo kojom vrstom tjeskobe. Još jednom, toliko ste mi dali i nadam se da ću vam kroz glazbu to moći i vratiti", završio je Lasagna u emotivnoj objavi kojom je rasplakao neke od svojih obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 19:03