StoryEditorOCM
ShowbizRAT NA RED CARPETU

Jeste vidjeli kako je Nicole Kidman grubo odgurnula Salmu Hayek? Napetost među njima se ‘rezala nožem‘, sve je snimljeno

Piše SCENA SD
14. listopada 2024. - 09:40

Neugodan trenutak dogodio se između glumačkih zvijezda Nicole Kidman i Salme Hayek na modnoj reviji brenda Balenciaga, koja se održala u sklopu ovogodišnjeg pariškog Tjedna mode. Trenutak kad su se dvije slavne glumice susrele proširio se društvenim mrežama, a brojni se sada pitaju postoje li tenzije između dvije zvijezde.

Nicole i Salma su na događaju pozirale s pjevačicom Katy Perry, a sve su tri zvijezde bile zagrljene. Potom je Salma htjela da naprave drugačiju pozu, što je Kidman odbila. Hayek je pokušala staviti svoju ruku oko nje, a glumica joj je ruku grubo odgurnula.

U trenutku kad je Nicole odlazila, Salma joj je još rekla: "Da, molim te, savjet", na što je Nicole odgovorila s: "Ne treba ti". Na to se Salma nadovezala s: "Treba mi", prenosi Jutarnji.

Salma je fotografije s revije podijelila na Instagramu, a na jednoj od njih je pozirala s Kidman. Kako brojni sada pišu, na fotografiji se može vidjeti da postoje tenzije između njih. Hayek se na fotografiji jedva nasmiješila, dok je Nicole gledala u pod.

Ovo je prvi put da je Nicole viđena u javnosti, nakon što je podijelila tužne vijesti da joj je preminula majka, samo nekoliko sati prije nego što je na filmskom festivalu u Veneciji trebala primiti nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Babygirl". 

"Danas sam stigla u Veneciju i nedugo nakon toga saznala sam da je moja lijepa, hrabra majka Janelle Ann Kidman upravo preminula. U šoku sam i moram ići u Australiju svojoj obitelji, ali ova nagrada je za nju, ona me oblikovala, ona me vodila, ona me stvorila. Sudar života i umjetnosti je težak, a moje srce je slomljeno. Volimo vas sve", napisala je u svojoj izjavi koju je tada pročitala redateljica filma Halina Reijn.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 09:57