StoryEditorOCM
ShowbizALKOHOL SVEMU KRIV

Justin Timberlake prekinuo šutnju na prvom koncertu nakon uhićenja u Hamptonsu: ‘Bio je ovo težak tjedan‘

Piše SCENA SD
22. lipnja 2024. - 14:27

Justin Timberlake imao je prvi nastup uživo nakon ovotjednog uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju na Long Islandu u New Yorku. Justin je nastupio u Chicagu i rekao publici da je težak tjedan iza njega. 

- Znam da je ponekad teško voljeti me, ali i dalje me volite i ja volim vas", rekao je u kratkom govoru koji je prekinuo njegovu šutnju. Dodao je: "Vi ste najbolja publika na turneji."

Podsjetimo, pjevač je prije nekoliko dana uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola. U ovom trenutku, međutim, nije potpuno jasno je li to bio samo alkohol ili i druge tvari. Prema ABC Newsu, policajci su ga uhitili u Hamptonsu, popularnom odmaralištu u New Yorku. Justin je već priznao krivnju za prekršaj na Sag Harbor Courtu.

image
Sag Harbor Pd/mega/the Mega Agency/profimedia/Sag Harbor Pd/mega/the Mega Agency/profimedia
image
Hamptons.com/planet/profimedia/Hamptons.com/planet/profimedia

Pjevač je doveden na sud s lisicama na rukama nakon devetosatnog pritvora, ali je nakon obrane pušten iz pritvora bez jamčevine i napustio je sud bez pratnje policije. Zvijezda će se morati braniti pred sucem 26. srpnja, potvrdilo je Okružno državno odvjetništvo okruga Suffolk, a očekuje se da će Timberlake to učiniti na daljinu. Naime, to je datum početka njegove europske turneje, u gradu Krakowu. 

image

Justin Timberlake i njegov odvjetnik Ed Burke.

-/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Uhićenje je Justinu donijelo mnogo više od problema sa zakonom. Otkako je vijest objavljena, glazbenik je na meti internetskih trolova, koji se na njegov račun šale. Pristaše Britney Spears i Janet Jackson, njegovih bivših, također su se (opet) okrenule protiv njega.

image

Justin Timberlake je 2019. godine snimljen u pripitom stanju

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 22:47