StoryEditorOCM
ShowbizDALEKO OD RODITELJA

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes počinje novu fazu života: već je započela s preseljenjem u Pennsylvaniju

Piše SCENA SD
21. kolovoza 2024. - 11:07

Za Suri Cruise počinje nova faza života. U lipnju je kći Toma Cruisea i Katie Holmes zajedno s majkom proslavila maturu u srednjoj školi LaGuardia u New Yorku.

Hollywoodski glumac Tom Cruise, za kojeg se kaže da godinama nije imao kontakt sa svojom kćeri, nije bio prisutan na ceremoniji. Umjesto da čestita svojoj kćeri, akcijska zvijezda prisustvovala je koncertu Taylor Swift u Londonu.

Čak i sada, čini se da Tom propušta još jednu prekretnicu u životu svoje kćeri.

Glumčeva kći, koja je do sada živjela s majkom u New Yorku, uskoro će krenuti na sveučilište. Ovo označava početak neovisnijeg života za 18-godišnjaka kao studenta po prvi put.

image

Katie Holmes i Suri Cruise

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako izvještava Daily Mail, Suri se već uselila u svoj studentski dom u Carnegie Mellonu. Mama Katie Holmes, koja će se sada morati oprostiti od svoje kćeri na neko vrijeme, pratila je Suri kako bi joj pomogla da se useli.

Slavna brucošica viđena je s mamom u kampusu svog novog sveučilišta u Pittsburghu u Pennsylvaniji tijekom vikenda. Majka i kći uskladile su se u trapericama i bijelim kožuljama, kao što pokazuju fotografije.

Tom Cruise nije bio prisutan. Akcijska zvijezda trenutno je zauzeta radom na filmu "Nemoguća misija 8" nakon što je prošlog tjedna prisustvovala ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 03:23