U trećoj emisiji showa "Pun p'jat", koja je na programu Nove TV u četvrtak, Luka Nižetić će pokazati kako - sprema tunu i srdelu.
Uvodni dio bit će pun adrenalina, jer je pjevač-kuhar sudjelovao u lovljenju impozantne ribe koja u zemljama poput Japana ima svoju burzu, jer njezina vrijednost ondje doseže milijunske iznose u eurima.
"Nikad ne kuhaj u robi koju misliš nositi" - jedno je od ukupno pet Petrinih pravila u kuhinji, a preostala četiri otkrit će u emisiji.
U drugom receptu će Luka obraditi srdelu, a desertom će se vratiti u Komižu, gdje će pripremiti sufle od rogača, voća koje je obilato raslo i uzg...
Uvodni dio bit će pun adrenalina, jer je pjevač-kuhar sudjelovao u lovljenju impozantne ribe koja u zemljama poput Japana ima svoju burzu, jer njezina vrijednost ondje doseže milijunske iznose u eurima.
Ne kuhaj u robi koju misliš nositi
Luka će tunu napraviti na pašticadu, pri čemu će mu "ruke dati" glumica i pjevačica, a mnogi kažu i vrsna kuharica, Petra Dugandžić."Nikad ne kuhaj u robi koju misliš nositi" - jedno je od ukupno pet Petrinih pravila u kuhinji, a preostala četiri otkrit će u emisiji.
U drugom receptu će Luka obraditi srdelu, a desertom će se vratiti u Komižu, gdje će pripremiti sufle od rogača, voća koje je obilato raslo i uzg...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....