StoryEditorOCM
ShowbizKNOLL DOLL

Najpopularnija navijačica iskreno za britanski ‘Sun‘: Sada sam slobodna, ali trenutno ne tražim novog muškarca

Piše B.L./JL
19. lipnja 2024. - 14:23

Nakon njemačkih medija, naša najpopularnija navijačica Ivana Knoll zasjala je i u engleskim medijima. Naime, Knoll je prokomentirala za The Sun reprezentaciju Engleske i otkrila što možemo očekivati od njezinih modnih odabira ove godine.

"Tužna sam što Engleska nema odabranu najbolju momčad, ali kao navijačica Hrvatske sam sretna zbog toga. Budući da Mbappe ne igra i svi drugi veliki igrači ne igraju, imamo veće šanse", kazala je Knoll nakon što je istaknula da nije sretna što engleskog reprezentativca Jacka Grealisha nema na terenu, prenosi Jutarnji.

Što se tiče njezinih modnih kombinacija, otkrila je, bit će odvažnije više nego ikada do sada. "Stvarno volim modu i volim izgledati moderno kad idem na utakmice. Bit će zabavno, jedva čekam da vidite", rekla je pa priznala i koji je njezin ljubavni status. "Imala sam dečka s kojim sam bila deset godina. Prekinuli smo prošle godine. Sada sam slobodna, ali trenutno ne tražim novog muškarca", objasnila je Knoll.

Inače, Knoll je rijetko u javnosti pokazivala bivšeg dečka Antu, a javnosti je svoju vezu s poduzetnikom potvrdila kada su viđeni skupa na jednoj od utakmica naše reprezentacije. "Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna", otkrila je Knoll na Instagramu dok je odgovarala na pitanja svojih pratitelja prije nekoliko mjeseci.

"Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", napisala je tada. Za poznati se britanski medij osvrnula i na želju da Hrvatska pobijedi, iako ona navija i za Njemačku.

"Naravno da želim pobjedu Hrvatske, ali navijam i za Njemačku jer sam rođena i odrasla ovdje. Mislim da je Francuska jedna od najboljih momčadi, žao mi je što to moram reći jer smo mi izgubili od njih, ali oni su nevjerojatna ekipa. Mislim da i Engleska ima velike šanse", dodala je strastvena obožavateljica nogometa koja će, kada Engleska bude igrala, očima najviše pratiti Harryja Kanea.

Modna izdanja na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, kako piše The Sun, proslavila su je i omogućila joj da bude u društvu velikih svjetskih zvijezda. Zbog ljepote i izgleda, kako su opisali, obožavatelji je raznim taktikama pokušavaju namamiti na OnlyFans, no Knoll to čvrsto odbija, posvećena je svojoj karijeri kao DJ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 15:19