StoryEditorOCM
Showbizdobro se zabavlja

Nakon otkrivanja svoje mučne priče, Stankica po prvi put ‘uhvaćena‘ u javnosti. Uživa u Hrvatskoj

Piše Mozaik SD
29. rujna 2024. - 12:13

Stankica Stojanović, poznata dizajnerica i sudionica showa "Gospodin savršeni" ovoga vikenda uživala je u Zagrebu. Ova Banjalučanka na svojim je društvenim mrežama prije nekoliko tjedana podijelila kako ima velikih problema sa zdravljem. 

"Početkom 2023. godine počela sam suradnju s jednom firmom za njihove dermalne filere. Već nakon prvog objavljenog videa sam dobila poruku u DM: ‘Ne samo te filere‘, što sam tada izignorirala, ostavljajući prostor da svatko ima svoje mišljenje.

Suradnja je bila korektna i nisam mogla pomisliti da će nešto krenuti loše. Ipak, poslije dva puta apliciranja filera počela sam osjećati promjene na licu i bolove. Filer je počeo migrirati.

Prva adresa na koju sam se obratila bile su doktorice koje su radile aplikaciju filera. Od tog trenutka sam popila toliku količinu kortikosteroida i antibiotika da to ne možeš ni zamisliti - govori Stankica u videu objavljenom na svom službenom Instagram profilu.

Organizam nije podnosio terapiju, pa ju je morala prekinuti, a čini se kako sada ponovno ima snage za druženje i šetnju jer je po prvi nakon te osobne ispovijesti uhvaćena u javnosti. 

image
Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 12:59