StoryEditorOCM
Showbiz‘MOJI LJUDI‘

Nina Badrić objavila najintimniju pjesmu dosad: Ja znam u svome srcu kome sam je posvetila. O zatvaranju kruga života...

Piše SCENA SD
4. listopada 2024. - 10:27

Nina Badrić i dalje dominira radijskim eterom s pjesmama "Ono kad" i "Kako si", a uoči njezina velikog koncerta u Areni Zagreb objavila je i svoju, kako kaže, najosobniju pjesma s nadolazećeg albuma, "Moji ljudi".

"Pjesma ‘Moji ljudi‘ je najosobnija pjesma na novom albumu. Napisala sam je prije gotovo četiri godine i za mene ima posebno emotivno značenje. Ja znam u svome srcu kome sam je posvetila.

Ona nosi jednu iskrenu emociju i govori o povratku sebi spoznajama i zatvaranju kruga života. Miro Buljan je producent ove pjesme i mislim da joj je pronašao baš pravu mjeru, kao i redatelj spota Darko Drinovac koji je video zamislio vrlo intimno", ispričala je Nina.

U novom singlu "Moji ljudi", pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima, publika će imati priliku uživati 30. studenog u zagrebačkoj Areni, na nastupu koji Nina naziva "najvećim u karijeri".

"Svakako ću ju otpjevati i u Areni 30.11.i  zapravo jedva čekam čuti reakcije publike jer njihov sud je na kraju jedino što vrijedi. Za mene će najveća sreća biti kad je budemo zajedno pjevali moji ljudi i ja", poručila je pjevačica.

image

Ovog ljeta na nastupu u Makarskoj

Ivo Ravlić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 10:52