StoryEditorOCM
ShowbizDNEVNIK KIM PORTER

Novi memoari govore o razuzdanim orgijama u domu Seana Diddyja Combsa, snimanju eksplicitnih fotografija...

Piše P.M./JL
20. rujna 2024. - 11:27

Knjiga "Kim‘s Lost Words", zbirka dnevnika Kim Porter, optužuje Seana Diddyja Combsa za napad na svoju pokojnu djevojku, snimanje eksplicitnih snimki s pop-zvijezdom tinejdžerom i organiziranje orgija sa slavnim osobama, prenosi Daily Mail.

Inače, Kim Porter je majka troje Diddyjeve djece koja je umrla od upale pluća 2018. godine. Porter opisuje u memoarima Combsov ljubavni život od 1990-ih do njezine posljednje godine, uključujući navodnu ljubav s poznatim muškim i ženskim glazbenicima i reperima te razuzdanim orgijama u njegovom domu u kojima je i sama sudjelovala, piše Jutarnji list.

image

Kim Porter i Sean Diddy Combs

Smg/zuma Press/profimedia/Smg/zuma Press/profimedia

Knjiga je objavljena 6. rujna, samo nekoliko dana prije nego što su repera i osnivača Bad Boy Recordsa optužili savezni tužitelji u New Yorku za reketarenje i trgovinu ljudima u svrhu seksa.

Kratki memoari sadrže uznemirujuće informacije pa je tako jedna od njih i ona da je Diddy ošamario Porter nakon što je izgubio živce i prijetio joj smrću. Zatim da je napravio kopiju vrpci na kojima je seksualno iskorištavao mlade dečke, a među njima i 18-godišnju pop zvijezdu koja je kasnije postala poznata.

image

Sean Diddy Combs

Angela Weiss/Afp

Izdavač knjige i producent Chris Todd, tvrdi da je Porter s bliskim prijateljima podijelila nekoliko sjećanja na Diddyja koja je on sakupio u knjigu pod pseudonimom Jamal T Millwood. Iako se Toddova autentičnost ne može dokazati, tiskane kopije knjige nalaze se na prodaji na Amazonu.

"Prilično dobro poznajem izvor slavnih. Znam koliko su bili bliski s Kim i Diddyjem, i svim ljudima u hip hop zajednici. Ovo je bilo za preminulu Kim Porter, da se javi i ispriča svoju priču. Ovo je opasna situacija i nisam želio preuzeti odgovornost za Kimine riječi. Ali sada sam voljan istupiti zbog nedavnog uhićenja Seana Combsa. Sada kada je savezna vlada konačno djelovala, osjećam se sigurnije istupiti", poručio je Todd.

image

Kim Porter i Sean Diddy Combs

Lfi/photoshot/avalon/profimedia/Lfi/photoshot/avalon/profimedia

Iako su neki skandali javnost od prije poznati, kao što je pucnjava u noćnom klubu 1999. te uhićenje Diddyja i njegove tadašnje djevojke Jennifer Lopez, orgije sa slavnim osobama te otvorena veza Porter i Combsa uspješno je prekrivena.

"Organizirao je zabave koje su bile samo otmjeni naziv za orgije i svi su željeli ući. Ne samo da smo imali trojke, nego smo i mijenjali partnere. Naš seksualni život bio je lud, ali morala sam raditi stvari sa Seanom koje nikad ne bih mogla s heteroseksualnim muškarcem. Jednom sam se probudila i izašla iz spavaće sobe u kojoj sam bila i Sean je slučajno izlazio iz spavaće sobe s reperom koji je bio na vrhu top lista i njegovom suprugom", stoji u memoarima.

Porter je, kako prenosi Daily Mail, navodno napisala da su ona i Diddy imali "otvorenu vezu" te da je redovito spavala s legendarnim, pokojnim reperom Tupacom Shakurom. U memoarima Porter otkriva i da ju je reper Diddy prvi put udario onda kada nije htjela spavati s njim pa mu je rekla da umjesto kod nje ode kod muškog glazbenika za kojeg je vjerovala da ima aferu.

"Onda me Sean udario. Ovo je bio prvi put, ali me jako ošamario. Prije nego što sam uspjela smisliti riječi, počeo je preklinjati: ‘Žao mi je.‘ Držeći se za obraz na mjestu gdje me udario, okrenula sam se i pobjegla. To je trebalo biti to. Ali pretpostavljam da mogu trpjeti za kaznu", smatrala je Porter koja je otkrila da joj je reper navodno i prijetio.

"Žestoko me oborio na tlo. Zatim je izvukao pištolj i stavio ga na kraj stola. Kleknuo je na jedno koljeno i unio mi se ravno u lice kako bi rekao: ‘Moja si. Sada nemaš izbora u tome. Ne mogu živjeti bez tebe.‘ On je zastrašujuće čudovište", tvrdila je Porter.

image

Sean Diddy Combs

Angela Weiss/Afp

Izdavač knjige tvrdi da su Porter i njezini prijatelji eksplicitne snimke Diddyja s mladim dječacima i drugima kopirali te da imaju snimke. "Dobio sam memoare, 60 stranica. Također sam dobio fotografiju i rečeno mi je da ako želim pristup Diddyjevim snimkama seksa, mogu i to dobiti. Pouzdano znam da su eksplicitnu snimku Diddyja s tinejdžerskom pop zvijezdom kupili neki Hollywoodski studiji", rekao je Todd.

Kao što znamo, reper je trenutno zatvoren u Metropolitan Detention Centeru u Brooklynu nakon što se u utorak izjasnio nevinim po optužbama za reketarenje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe i zločin povezan s prostitucijom, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 11:27