StoryEditorOCM
ShowbizBio mu je žrtva

Novi skandal, kruži snimka seksa P. Diddyja i slavne muške osobe: ‘Užasnut je, cijela situacija je noćna mora...‘

Piše M. Ka/JL
5. listopada 2024. - 14:25

Ne prestaju skandali nakon što je uhićen reper Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy, nedavno u New Yorku, a tereti ga se za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna djela vezana uz prostituciju. Posljednjih mjeseci su protiv repera podignute brojne tužbe u kojima se spominju i njegove zabave na kojima je on, kao i njegovi suradnici, seksualno zlostavljao žrtve te ih i snimao. Jedna od takvih snimki se navodno preprodaje ovih dana, a na istoj je snimljena slavna muška osoba, prenosi Jutarnji.

Taj je muškarac "užasnut" snimkom koja bi uskoro mogla biti objavljena. Izvor je za New York Post rekao da je cijela situacija za tu zvijezdu "potpuna noćna mora".

image
Angela Weiss/Afp

"Ovo je izdaja i povreda žrtve te izaziva brojne probleme. Vraćaju mu neke uznemirujuće i loše uspomene. Kao da je bio žrtva prije mnogo godina i sada je ponovno žrtva, tako se osjeća. Ako ova snimka izađe, pratit će ga cijeli život. Bit će na internetu zauvijek", rekao je izvor.

Drugi je izvor dodao da se zvijezda "moli" da sve nestane prije nego što snimka završi u javnosti.

"Ne postoji puno toga što može napraviti ako je video snimljen bez njegovog znanja i ako nekako izađe", rekao je on. Dodao je i da slavna osoba, čije ime nije poznato, pokušava ignorirati prijetnju da će video biti objavljen.

image
Angela Weiss/Afp

Nije poznato je li ta muška osoba bila žrtva seksualnog zločina ili odrasla osoba u vrijeme kad je video snimljen. Na snimci je navodno prikazan Combs koji ima seksualne odnose s tom muškom zvijezdom. Odjel za domovinsku sigurnost ne može potvrditi je li ta snimka jedna od onih koje su zaplijenili s njegovih imanja.

Agenti su potvrdili pak da je na snimkama riječ o poznatim osobama te da ih ima više.

Odvjetnica Ariel Mitchell-Kidd je ranije rekla kako je vidjela isječke iz videa te da je jedna od drugih slavnih osoba poznatija od Combsa. "Mogu potvrditi da snimka postoji. Da je stvarna i da je druga osoba u video jako vidljiva. Nije uopće upitno tko je na videu, sve je jasno", rekla je ona.

Diddy se trenutno nalazi u pritvoru u Brooklynu, a ako ga osude, prijeti mu maksimalna doživotna kazna zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 14:49