StoryEditorOCM
Showbiz‘on nije autor‘

Oglasila se i supruga Sergeja Trifunovića: Moji žive u Hrvatskoj, nitko nam ne garantira što će se dogoditi drugi put...

Piše SCENA SD
19. rujna 2024. - 22:50

Srpski glumac Sergej Trifunović u utorak je priveden na graničnom prijelazu Bajakovo nakon što je htio ući u Hrvatsku. Ubrzo potom na sudu u Splitu donesena je odluka o njegovom protjerivanju iz Hrvatske na tri mjeseca.

O slučaju se za Blic TV oglasila glumčeva supruga Isidora Trifunović.

Otkrila je da je glumac osuđen na godinu dana zatvora uvjetne, kao i da mora napustiti Hrvatsku do 22. rujna.

- Sergej je kažnjen zbog meme fotografije, on nije autor te fotografije, on je distributer. Fotografija je bila sporna. Ovaj slučaj nema veze s onim od prošle godine u Splitu. Sergej je tada bio osuđen i tu kaznu je platio. S obzirom da nije bio na teritoriju Republike Hrvatske kada je podijelio tu fotografiju, nije nam jasno vrijede li hrvatski zakoni - rekla je Isidora, pa je dodala:

- Zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku na tri mjeseca. Do 22. rujna mora napustiti Hrvatsku - rekla je supruga Sergeja Trifunovića.

Potom je otkrila gdje su bili otkako je Sergej Trifunović pušten na slobodu.

- Odmorili smo, prošetali, on je razočaram zbog načina na koji se postupalo prema njemu. Ne osjeća se dobro s obzirom na okolnosti. Moji roditelji žive u Hrvatskoj, nitko nam ne garantira što će se sljedeći put dogoditi ako ponovno odlučimo zajedno do njih otići - zaključila je za "Blic".

Oglasio se i otac Sergeja Trifunovića.

- Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku da li bi imao nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na „ničijoj“ zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno oteli - ustvrdio je Tomislav Trifunović, srpski glumac u mirovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 22:51