StoryEditorOCM
ShowbizMILA I ASHTON

Ovaj slavni hollywoodski par šokira javnost odgojem svoje djece: o njihovoj bešćutnosti se pričaju priče

Piše SCENA SD
9. srpnja 2024. - 14:59

Glumci Mila Kunis i Ashton Kutcher imaju dvoje djece i jedan su od omiljenih parova u Hollywoodu. Poznati su po tome da o privatnom životu šute, a pogotovo ako se radi o njihovoj djeci, kćeri Wyatt (9) i sinu Dimitriju (7). Ipak, to ne znači da s njima ne odlaze na razne utakmice i javna događanja, piše story.hr.

image
Robyn Beck/Afp

Vesela četvorka uvijek bude dobro raspoložena, a mnogi Mili i Ashtonu zamjeraju što su svojedobno rekli kako svojoj djeci ništa neće ostaviti. 

‘Ne stvaramo bogatstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge korisne stvari. Ako naša djeca požele pokrenuti posao i pokažu nam da imaju dobar poslovni plan, uložit ćemo u njega, ali novac neće dobiti tek tako‘, otkrio je Kutcher. 

image
Juan Pablo Rico/Afp

Dvojac se poznaje još od tinejdžerskih dana kada su skupa snimali seriju ‘Lude sedamdesete‘. Tada su glumili ljubavni par, ali bili su samo dobri prijatelji. Mili je zapravo Ashton bio prvi dečko kojeg je u životu poljubila, i to još pred kamerama.

Postali su dečko i cura tek nakon što je Ashton okončao svoj brak s 15 godina starijom glumicom Demi Moore. Mila i Kutcher vjenčali su se 2015. godine, a kažu da se vole više nego ikad prije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 16:01