StoryEditorOCM
ShowbizVREMEPLOV

Prepoznajete li ovu djevojčicu? Danas je poznata voditeljica i pjevačica, nedavno je zaokupirala javnost novom vezom

Piše SCENA SD
28. svibnja 2024. - 08:30

Vlatka Pokos objavila je na svom Instagram Storyju crno bijelu fotografiju iz dana kad je bila djevojčica. Oduvijek voditeljica, napisala je Vlatka uz fotografiju. 

image
Ivo Ravlić/Cropix

Vlatka Pokos odrasla je u Sokolovcu. S bakom se preselila u Sokolovac kad je imala pet godina. Roditelji su joj se rastali kad je imala godinu dana. Oca je viđala do pete godine, a deset godina poslije je umro.

‘Za njegovu smrt saznala sam preko suda jer sam dobila poziv za ostavinsku raspravu. Očinska figura mi nije nedostajala jer mi se majka preudala, a očuha sam zvala tata‘, ispričala je svojedobno Vlatka.

Potom je saznala da joj je otac iz Sinja, pa je kontaktirala s rodbinom, koja ju je dobro prihvatila.

‘Obožavam Dalmaciju. Ljudi su iskreni i kažu ono što misle. Mogla bih se zaljubiti i u ribara jer me materijalno bogatstvo ne usrećuje‘, rekla je Vlatka.
Iako je maštala o ljubavi s Dalmatincem, u konačnici se zaljubila u unuka zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca.  Vlatkin novi dečko nosi ime svog djeda te je bivši ragbijaš i glavni tajnik našeg ragbi saveza. 

image
Ivo Ravlić/Cropix

Vlatka se zbog nove ljubavi vratila u Hrvatsku iz Irske. Osim toga, Pokos je najavila i povratak na glazbenu scenu. Već je u studiju s mladom glazbenom ekipom s kojom snima novi singl.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 06:49