StoryEditorOCM
ShowbizVJENČANJE GODINE

Prvi uzvanici pristižu u Dubrovnik, uzbuđena Nicole Artukovich sve dijeli na društvenim mrežama, čeka se Rod Stewart

Piše scena sd
28. svibnja 2024. - 13:38

Polako pristižu prvi uzvanici dubrovačkog vjenčanja godine.

Liam Stewart, hokejaš i sin glazbenika Roda Stewarta, u Dubrovniku će se u petak vjenčati s dugogodišnjom partnericom Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Klobuka u Bosni i Hercegovini i Konavala.

image
Tolga Akmen/Afp

Par se trenutno nalazi u Dubrovniku gdje završavaju posljednje pripreme za svadbu, a Nicole je na Instagram Storyju podijelila objave uzvanika koji su od jučer počeli stizati u Hrvatsku.

image

Nicole Artukovich instagram

image

Nicole Artukovich instagram

image

Nicole Artukovich instagram

Kako piše Dubrovački vjesnik, u večernjim satima Nicole i Liam priredit će zabavu dobrodošlice u Vrtu plami, prekrasnoj taraci luksuznog hotela, s pogledom na Grad. Na ovoj lokaciji česte su ljetne zabave, vjenčanja i koncerti. Upravo u Vrtu palmi party dobrodošlice za svoje uzvanike priredili su Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car.

Baš kao Adriana i Duje, u lipnju 2022., te NBA košarkaš Bojan Bogdanović i Zrinka Šahurić, u rujnu prošle godine, tako će Nicole i Liam, 31. svibnja, zavjete pred Bogom izreći u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima. Par će vjenčati pater Mirko Nikolić,koji je od dolaska u Dubrovačku biskupiju preuzeo dužnost zatvorskog kapelana.

image

Zabava se poslije obreda nastavlja na tvrđavi Lovrjenac

Bozo Radic /Cropix

Iza crkvenog obreda zabava se nastavlja na tvrđavi Lovrjenac.

Od uzvanika se očekuje formalni kodeks odijevanja, ali mladenci su uzvanicima skrenuli pozornost na oko 250 skalina koje će morati svladati, a posebno upozorili uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice. Utvrda na 37 metara visokoj hridi kroz povijest je služila za smještaj posada i kaštelana, kao vojarna i zatvor, a početkom 20. stoljeća izdana hotelskoj kući radi adaptacije u hotel.

Lovrjenac je danas scena Dubrovačkih ljetnih igara i hit lokacija za svadbene svečanosti imućnih i poznatih. Lani su se na Lovrjencu vjenčali košarkaš Jusuf Nurkić i Emina Durić.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 03:55