StoryEditorOCM
ShowbizSVE JE OPISALA

Prvo je šokirala priznanjem da živi kao zvijer i da se ne pere, a sad je otkrila što točno jede i tajnu izvrsne linije

Piše SCENA SD
31. kolovoza 2024. - 12:13

Hollywoodska zvijezda Cameron Diaz povukla se iz svijeta glume 2014, a nedavno je gostovala u BBC-jevom podcastu ‘Rule Breakers‘ u kojem je progovorila o životu nakon što je napustila Hollywood. Diaz je priznala kako osjeća da je napravila pravi potez, iako je od tada odbila filmske ponude vrijedne oko 100 milijuna dolara.

Više je puta govorila o svojoj beauty rutini koja joj pomaže da održi lijepu kožu i spriječi pojavu bora, a jednom je prilikom otkrila kako je nakon prelaska srednjih tridesetih postala svjesnija važnosti uravnotežene prehrane te se od tada hrani puno zdravije nego prije.

-Ne moram više brinuti o tome kako izgledam. Izgled mi je doslovno zadnja stvar na pameti, preko dana mi ne pada na pamet. Živim kao zvijer, ne perem se. Imam milijun kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama. Možda dva puta mjesečno uzmem neku kremu, namažem se i mislim - dobro, valjda je ovo dovoljno, hoće li djelovati ako se namažem samo jednom? Jednostavno, trenutno nisam u situaciji da trošim bilo kakvu energiju na izgled, ispričala je atraktivna Cameron koja je uvijek plijenila poglede dobrom linijom.

A otkrila ju je napokon i kako ju održava. Tajna je između ostalog u pravilu 80:20, piše espresso.

- Držim se pravila 80/20, što znači da 80 posto hrane koja se jede treba biti zdrava i hranjiva, a 20 posto treba biti masna, slatka ili slana hrana za kojom žudite - kaže glumica koja je detaljno opisala svoj meni.

Čim se probudim, moram nešto pojesti. Obično su to kajgana ili poširana jaja na tostu. Često jedem i avokado, jabuku s maslacem od badema i zobene pahuljice. Ako mi je drago, jedem i piletinu - kaže.

Tijekom jutra Cameron najviše uživa u pilatesu, aerobiku i vježbama snage.

Kad završi s vježbanjem, priprema si drugi doručak jer je važno tijelu dati ono što mu je potrebno za izgradnju mišića, a to su proteini. Taj drugi obrok obično je piletina, žitarice i pečeno povrće.

Isključiva je po pitanju grickanja između obroka, to nikad ne radi jer joj je glavni obrok toliko jak da ne treba ništa jesti između. Cameron voli i roštiljati s prijateljima a tada zna pojesti i nešto nezdravo ili visokokalorično kao biftek, a najdraže jelo su joj janjeći kotleti.

Za večeru preko tjedna voli skuhati domaću juhu od mesa i povrća. -Sve što nađem u frižideru uzmem i stavim u lonac, priznala je glumica, piše espresso.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 22:32