Julian Rachlin, jedan od najcjenjenijih svjetskih violinista ipak nije večeras zasvirao na svom Stradivariju pred najavljenih sto posjetitelja, koji su za ovu glazbenu poslasticu bili spremni izdvojiti iznos od 250 eura po osobi.
Presudili su tehnički razlozi zbog kojih Rachlin, poznat i kao istančani perfekcionist, nije uz klavirsku pratnju majke Sophie, također vrhunske glazbenice, publici okupljenoj u poznatom hvarskom restoranu Passarola priredio večer za pamćenje.
No to ga nije spriječilo za stvaranje dobre atmosfere na gala večeri na kojoj je potpis ponuđenim delicijama dao poznati europski kuhar Reinhard Gehrer.
- Na nastupima očekujem i tražim savršene prateće uvjete, a ovdje smo imali određene tehničke poteškoće koji bi umanjili doživljaj. A ja to svojoj publici ne želim...
Presudili su tehnički razlozi zbog kojih Rachlin, poznat i kao istančani perfekcionist, nije uz klavirsku pratnju majke Sophie, također vrhunske glazbenice, publici okupljenoj u poznatom hvarskom restoranu Passarola priredio večer za pamćenje.
No to ga nije spriječilo za stvaranje dobre atmosfere na gala večeri na kojoj je potpis ponuđenim delicijama dao poznati europski kuhar Reinhard Gehrer.
- Na nastupima očekujem i tražim savršene prateće uvjete, a ovdje smo imali određene tehničke poteškoće koji bi umanjili doživljaj. A ja to svojoj publici ne želim...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....