Na setu showa 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' sve je mirisalo na Badnjak. Pripremao se bakalar i fritule, a dobro raspoloženi natjecatelji uspjeli su izvući i dobre ocjene od žirija.
Timovi su imali 75 minuta za pripremu bakalara s prilogom te izradu fritula, a kako se kod većine natjecatelja bakalar i fritule tradicionalno pripremaju za blagdane, svi su dosta optimistično krenuli u izradu.
Situacija je ipak zatekla Baricu, Pažaninovu miljenicu, koja je kao Prigorka prvi put u životu radila fritule.
Uz to, natjecatelji su još morali napraviti i pripremu za sarme koje će kuhati večeras, pa su svi bili u stisci s vremenom.
"Okus bakalara je jako lijep i paše mi, ali imam problema s teksturom jer je malo kašasta i nedostaje mi hrskavosti“, komentirala je Željka Klemenčić tortu o...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....